To je to što me zanima!

"Moj otac nikad ne bi podržao prosvjed protiv ćirilice"

Moj otac je volio multikulturni karakter našeg grada i prilično sam siguran da on sam ne bi nikada stao iza ove inicijative, rekao je u nedjelju Bojan Glavašević
Vidi originalni članak

Program prosvjeda protiv ćirilice u Vukovaru na Trgu bana Jelačića u Zagrebu u nedjelju je počeo tonskim zapisom javljanja Siniše Glavaševića iz opkoljenog Vukovara.  

Njegov sin Bojan kasnije je komentirao skup te je rekao kako ratna izvješća njegova oca ne pripadaju ovakvim mirnodopskim skupovima, i kako da je živ nikad ne bi dopustio da se njima manipulira.

- Moj otac je bio prije svega novinar. Bio je Vukovarac i volio je multikulturni karakter našeg grada i prilično sam siguran da on sam ne bi nikada stao iza ove inicijative, pogotovo u ovom kontekstu. Osim toga, moja obitelj nikada nije koristila mog oca za politički marketing. Mislim da je izrazito nekorektno ovo što je Stožer u nedjelju napravio - rekao je Bojan Glavašević, javlja RTL.

Idi na 24sata

Komentari 621

  • dalmatinac12345 11.04.2013.

    da ustane ...sam bi se ubija !! izdao si Tatu ako ga uopće tako poštuješ da ga smatraš svojim ocem ! oni čudni likovi koji su ubili našeg suborca ,prijatelja,novinara i nadasve velikog čovjeka su dragi Bojane ljudi koji su veličali ćirilicu i za ćirilicu ubili tvoga oca !! a našeg Sinišu Glavaševića !!!

  • AnteG 09.04.2013.

    ovakvim potkupljenim izjavam pljuje direktno u facu svom ocu! :( ovo je dno dna! Zamisli pa on je život ostavio da se ovo nebi ostvarilo!

  • Franjo Domanski 09.04.2013.

    E moj Bojane ili Dejane u imenu ti se vidi ćirilica ti si sigurno dobar katolik kad si tako milostiv sigurno si se dobro uhljebio pa si na oca brzo zaboravio !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare