To je to što me zanima!

'Moja Koko je cvilila i plakala, a on ju je iznova ubadao nožem'

Kujica američkog staforda ubijena je u subotu u Šijanskoj šumi u Puli. Vlasnica psa tvrdi da nije bila agresivna: 'Ma ona je spavala do jučer s mojom djecom. Uopće se nije branila,već je primila četiri uboda nožem...'
Vidi originalni članak

Moj Koko je bio predivan pas i nakon što je mučki ubijen naša obitelj je prežalosna. Majka i otac su mi dijabetičari i njima je sve to teško palo. Pas staford bio je odgojen da bude dobar i miroljubiv s djecom. Nikada nikome ništa nažao nije učinio, i bio je blage naravi. Slomljeni smo svi. Bio je to moj peti pas, a svi su do sada preminuli od starosti, jecala je neutješna vlasnica (41) iz Pule.

ŠOK U PULI Nožem je izbo psa pred očima vlasnice: Izdahnula na rukama

O imenima kaže neće jer je sve još u procesu. Sedmogodišnja kujica američkog staforda ubijena je u subotu oko 16 sati u Šijanskoj šumi, dok ga je vlasnica šetala.  Ubijena je nožem i imala je četiri ubodne rane.

- Ma ona je spavala do jučer s mojom djecom.Koliko je bila dobra i nježna govori podatak da se  uopće nije branila,već je primila četiri uboda nožem i krenula prema meni. Nakon nekoliko metara se srušila, a krv iz nje šikljala svuda uokolo. Samo me gledala - ispričala je neutješna žena.

Kaže da je toga dana šetala dublje kroz šumu kako bi pustila psa da se istrči. Tamo su naišle na mladića.

-  On je s jednom curom i psom čučao u grmlju. Prošli smo pored, a pri povratku, nakon otprilike sat vremena, Koko je krenula da ih pozdravi, ništa više. Čim je prišla, on je uhvatio svog psa, dignuo ga u zrak i rukom krenuo prema Koku. Sve se brzo odigralo i nisam shvaćala što se događa. Moj pas je cvilio, plakao, a on ga je iznova ubadao. U jednom trenutku Koko se okrenula i vraćala prema meni, kada je pala. Na žalost, nisam uspjela spriječiti veliko krvarenje. Nje više nema - očajna je vlasnica.

Cijeli slučaj je prijavljen policiji koja kaže da je u nedjelju 10.veljače 27-godišnji muškarac sam prijavio pulskoj policiji da ga je dan ranije oko 15.30 sati u Šijanskoj šumi u Puli, dok se šetao s djevojkom i psom pasmine koker napao staford koji je do njih dotrčao bez povodca.

- Kako bi spriječio daljnji napad na svog psa i sebe samoga, ozlijedio ga je džepnim nožem. Isti dan pulskoj je policiji prijavu podnijela i 41-godišnja vlasnica psa obzirom je Staford od zadobivenih ozljeda uginuo. Policijski službenici na mjestu događaja obavili su očevid, prikupili obavijesti od svjedoka događaja, te zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja proveli kriminalističko istraživanje. O svemu utvrđenom bit će dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu - kaže policija.

Idi na 24sata

Komentari 429

  • 04.04.2022.

    Tek sad vidim ovo. Pa pita li se itko sta decko kod sebe ima noz? Kako to da nije ozljeđen ni on ni cura niti njegov koker a on je koliko vidim staforda izbo u predjelu leđa i stražnjih nogu kako je to moguće pa da ga je staford napadao valjda bi imao rane u predjelu glave i prednjeg dijela tijela?? Je li kaznjen ovaj monstrum? Ko je taj lik da znam za ubuduće da se pazim ako tako olako nosi noz sa sobom. Koja monstrum.

  • 14.02.2019.

    Uopce me ne cudi reakcija ovog klinca jer sudeci po komentarima, ima vas jos koji bi postupili jednako. Jednu stvar morate shvatit, i najpitomija pasmina u rukama krivog vlasnika moze biti agresivna. Isto tako stafford, kojeg smatrate opasnim (a daleko je od toga) je jedna jako divna vrsta. Zao mi je vlasnice psa, nadam se da ce da ce ovaj klinac zavrsiti u zatvoru. A vi, primitivci, sjetite se samo da svaka osoba koja je u stanju nauditi zivotinji, da bi na jednak nacin naudila i covjeku. Toliko od mene. P. S. Sramite se!

  • WolfKopčić 14.02.2019.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare