Obavijesti

News

Komentari 429

'Moja Koko je cvilila i plakala, a on ju je iznova ubadao nožem'

'Moja Koko je cvilila i plakala, a on ju je iznova ubadao nožem'
4

Kujica američkog staforda ubijena je u subotu u Šijanskoj šumi u Puli. Vlasnica psa tvrdi da nije bila agresivna: 'Ma ona je spavala do jučer s mojom djecom. Uopće se nije branila,već je primila četiri uboda nožem...'

VIDEO

Moj Koko je bio predivan pas i nakon što je mučki ubijen naša obitelj je prežalosna. Majka i otac su mi dijabetičari i njima je sve to teško palo. Pas staford bio je odgojen da bude dobar i miroljubiv s djecom. Nikada nikome ništa nažao nije učinio, i bio je blage naravi. Slomljeni smo svi. Bio je to moj peti pas, a svi su do sada preminuli od starosti, jecala je neutješna vlasnica (41) iz Pule.

Nožem je izbo psa pred očima vlasnice: Izdahnula na rukama
Nožem je izbo psa pred očima vlasnice: Izdahnula na rukama

O imenima kaže neće jer je sve još u procesu. Sedmogodišnja kujica američkog staforda ubijena je u subotu oko 16 sati u Šijanskoj šumi, dok ga je vlasnica šetala.  Ubijena je nožem i imala je četiri ubodne rane.

- Ma ona je spavala do jučer s mojom djecom.Koliko je bila dobra i nježna govori podatak da se  uopće nije branila,već je primila četiri uboda nožem i krenula prema meni. Nakon nekoliko metara se srušila, a krv iz nje šikljala svuda uokolo. Samo me gledala - ispričala je neutješna žena.

Kaže da je toga dana šetala dublje kroz šumu kako bi pustila psa da se istrči. Tamo su naišle na mladića.

-  On je s jednom curom i psom čučao u grmlju. Prošli smo pored, a pri povratku, nakon otprilike sat vremena, Koko je krenula da ih pozdravi, ništa više. Čim je prišla, on je uhvatio svog psa, dignuo ga u zrak i rukom krenuo prema Koku. Sve se brzo odigralo i nisam shvaćala što se događa. Moj pas je cvilio, plakao, a on ga je iznova ubadao. U jednom trenutku Koko se okrenula i vraćala prema meni, kada je pala. Na žalost, nisam uspjela spriječiti veliko krvarenje. Nje više nema - očajna je vlasnica.

Cijeli slučaj je prijavljen policiji koja kaže da je u nedjelju 10.veljače 27-godišnji muškarac sam prijavio pulskoj policiji da ga je dan ranije oko 15.30 sati u Šijanskoj šumi u Puli, dok se šetao s djevojkom i psom pasmine koker napao staford koji je do njih dotrčao bez povodca.

- Kako bi spriječio daljnji napad na svog psa i sebe samoga, ozlijedio ga je džepnim nožem. Isti dan pulskoj je policiji prijavu podnijela i 41-godišnja vlasnica psa obzirom je Staford od zadobivenih ozljeda uginuo. Policijski službenici na mjestu događaja obavili su očevid, prikupili obavijesti od svjedoka događaja, te zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja proveli kriminalističko istraživanje. O svemu utvrđenom bit će dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu - kaže policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 429
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"