To je to što me zanima!

'Moja Flekica je najpoznatija njuška u Glini. Fotkala se i s ministrima i s gradonačelnikom'

Uživat ćemo u novom stanu a Flekica je zahvalna premijeru na novom stanu pogotovo jer stan ima podno grjanje na kojem će grijat svoje šapice, govori Blaža
Vidi originalni članak

Flekica obožava selfie i slikanje. Nismo mogle odoljeti, obožavateljica sam premijera pa smo ga zamolile za jedan selfie. Premijer ju je pomazio i pristao na fotografiranje te nam pomogao fotografirati, stisnuo okidanje na mobitelu, kazala je Blaža Crnolatac (51) vlasnica psa i korisnica stana kojoj su u četvrtak među 107 korisnika uručeni ključevi 52 stana u četiri višestambene zgrade u Glini koje su izgrađene u procesu obnove nakon potresa.

'MOŽE FOTKA?' Hit u Glini: Plenković napravio selfie s kujicom Flekicom

Blaža govori da je Flekica najpoznatiji pas u Glini, mazna je i druželjubiva. Već se fotografirala i sa ministrima, sa premijerom u kontejnerskom naselju, gradonačelnikom... Flekica je mješanka pekinezera a prvog siječnja slavi osmi rođendan. 

PREMIJER U GLINI Plenković: Ostvarili smo uštede u proračunu i to ćemo iskoristiti da pomognemo umirovljenicima

        

- Sretna sam! Srce mi kuca radosno. Sretna sam da ću Božić konačno dočekat bez stresa, razmišljanja i tuge puna optimizma i sreće zajedno sa svojom Flekicom i dragim ljudima. Ona mi je sve što imam. Nisu bile lake protekle tri godine, čak sam posjećivala i psihijatra, no danas je bolje. Do potresa sam stanovala u svom stanu a nakon potresa ne znam gdje nisam. Boravila sam u kontejneru na pilani, kamp kućici, hotelu u Topuskom, kontejnerskom naselju, a zadnje u stanu u državnom vlasništvu. Uživat ćemo u novom stanu a Flekica je zahvalna premijeru na novom stanu pogotovo jer stan ima podno grjanje na kojem će grijat svoje šapice. - govori Blaža, inače korisnica socijalne pomoći.           

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 22.12.2023.

    Evo mislim si, tko je veći idiot .. ova babuskača, ker, anemičar, ili ja koji čitam ove članke

  • Antimor 21.12.2023.

    Pripadnici istog čopora.

  • nenad0077 21.12.2023.

    zivotinja osjeca da je plenkonja loš covjek otima se ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare