To je to što me zanima!

Monstrum, a ne dadilja: Bebu tukla jer joj je stalno plakala?

Majci djeteta je postalo sumnjivo nakon što je našla uplakanog sina u ljuljački okrenutog na trbuh. Kako bi raščistili situaciju, roditelji su u sobu postavili kameru
Vidi originalni članak

Obitelj iz Krasnojarska postavila je kameru u dnevnu sobu kako bi snimili 55-godišnju dadilju koja je čuvala njihova najmlađeg sina. Snimili su teško zlostavljanje bebe koju je žena tukla po glavi, vukla za ruke i gurala njihalicu nogama i to sve dok je ona gledala televiziju.  

Žena je obitelji pomagala nekoliko godina, a nakon što su 2012. godine dobili i treće dijete, ponovno su trebali njezine usluge, nekoliko sati dnevno.

Majci djeteta je postalo sumnjivo nakon što je našla uplakanog sina u stolici za ljuljanje okrenutog na trbuh. Pitala je dadilju za objašnjenje, a ova je samo rekla kako su razmazili dijete te da stalno plače i želi da ga se nosi na rukama. 

Kako bi raščistili sumnjivu situaciju, roditelji su u sobu postavili kameru. Video je uznemirujućeg sadržaja. 

Idi na 24sata

Komentari 471

  • Directioner 4 life 07.08.2013.

    Još ne mogu da vjeujem da ovo neko može uraditi :3 Očigledno da nikad nije imala svoje dijete,kobila jedna..uff

  • snjeskica 03.05.2013.

    znam da je ruzno za reci9 al ta zena bi vidjela kaj su batine 24/7, ajme plakala sam dok sam ovo gledala.malo neduzno dijete joj krivo jer je dijete. ajme da mi ju je bilo uhvatiti majke mi osjetila bi kaj su batine. bog zna koje ce posljedice imat dijete jer ga ova umlatila sam ovo kaj smo gledali pa ti pomnozi dane i sate.jadnicak.nadam se da sve ok

  • faceless 14.03.2013.

    o boze moj, jadno djetesce :( treba nju po glavi 'podragat' betonskim blokom...p**ka joj m!!! stoka neodgojena stara!

Komentiraj...
Vidi sve komentare