To je to što me zanima!

Monstrum iz Sinja na sudu: Osumnjičen je za silovanje djeteta s posebnim potrebama

Kada su stupili u kontakt dva tjedna joj je često slao sms poruke, a potom ju je navodno i silovao. Zaprijetio je da to nikome ne govori u protivnom će nauditi nekoj njenoj bliskoj osobi...
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Splitu počelo je suđenje 60-godišnjaku. Naime, radi se o vlasniku pogrebnog obrta iz Sinja koji je optužen zbog silovanja maloljetnice, piše Dalmatinski portal.

Na teret mu se stavlja da je krajem 2020. i početkom 2021. godine na više autobusnih stajališta u blizini obrazovnih ustanova na području Splita zalijepio oglase kojima traži djevojku za druženje uz naknadu kao i svoj broj telefona.

Kako se navodi u optužnici, na oglas mu se javilo dijete sniženog rasuđivanja. 

RUBEN SEMEDO Priznao pokušaj ubojstva, sada uhićen zbog optužbi za silovanje

Kada su stupili u kontakt dva tjedna joj je često slao sms poruke, a potom ju je i silovao. Zaprijetio je da to nikome ne govori u protivnom će nauditi nekoj njenoj bliskoj osobi.

Optužnicom ga se tereti da je silovanje počinio u još dva navrata.

"Ne osjećam se krivim"

Muškarac je rekao da se ne osjeća krivim za djela koja mu se stavljaju na teret.

Naime, tužiteljstvo je bilo suglasno da se pročitaju iskazi svjedoka i vještaka, ali je obrana tražila da se ispitaju dodatno na ročištu. Sudac Dinko Mešin zakazao je raspravu za kraj listopada kada će se ispitati svjedoci i vještaci dok će o ispitivanju žrtve u sudnici naknadno odlučiti.

Idi na 24sata