To je to što me zanima!

Monstrum suprugu tjerao da spolno opći sa psima...

Donji Miholjac: Silovatelj (47) se ženi htio osvetiti početkom 2008. godine jer je sumnjao da ga vara. Istukao ju je, a onda tjerao da opći sa psima
Vidi originalni članak

Osuđenom silovatelju (47) iz Donjeg Miholjca u ponedjeljak je započelo suđenje zbog monstruoznog iživljavanja nad ženom. Nasilnik je trenutno u zatvoru, a prije toga ga je sud osudio na šest godina zatvora za silovanje i spolni odnos na osobito ponižavajući način. Muškarac se početkom 2008. godine želio osvetiti supruzi (33) jer je posumnjao da ga navodno vara sa mlađim ljubavnikom. U obiteljskoj kući prvo se izvikao na ženu, a zatim ju je udarao po glavi i zvao ju pogrdnim imenima. Nakon što ju je silovao i brutalno prebio, zapovijedio joj je da spolno opći sa psima. Muškarac je tada otišao iz kuće i vratio se sa muškarcem (30) za kojeg je mislio da je ženin ljubavnik. U međuvremenu je žena sve ispričala majci, koja je nazvala policiju. Zaprijetio je supruzi i navodnom ljubavniku i tada ih prisilio da se seksaju pred njim. Mučenje je prekinula policija koja je provalila u kuću i privela monstruma. Vrhovni sud mu je sa tri godine povisio kaznu na osam zbog iživljavanja nad ženom i silovanja. Taj dio presude je Vrhovni sud poništio i vratio na ponovno suđenje. Muškarac i žena su u brakorazvodnoj parnici, a imaju i dvoje djece. Nasilnik je i prije bio pet puta osuđivan.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • svi_smo_doma 31.03.2009.

    Ajme...

  • gljivaludara 31.03.2009.

    metak u glavu i gotovo.

  • aura 31.03.2009.

    Tip je odista idiot, a onaj tko ga je pet puta osuđivao za isto katneno djelo također. Kog vraga mu daje pet puta po sitno, šta mu ne očepe u komadu 3o godina, dok ne uvene, dok mu ne bude problem i disati a kamoli nekog maltretirati. A sirota žena, možda je nezaposlena, možda nema prihoda i najvjerojatnije isprepadana i totalno uništenog duha,bez imalo borbenosti za samu sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare