To je to što me zanima!

Monstrumu iz Pule Damiru Voškionu produljen pritvor

Puljaninu Damiru Voškionu, koji je prije mjesec dana počinio peterostruko ubojstvo u svojoj obitelji, produljen je pritvor za još dva mjeseca
Vidi originalni članak

Puljaninu Damiru Voškionu, koji je prije mjesec dana počinio peterostruko ubojstvo u svojoj obitelji, produljen je pritvor za još dva mjeseca. Sredinom studenoga Voškion je nakon ispitivanja kod istražnog suca smješten u zagrebačku Zatvorsku bolnicu. Njegov je odvjetnik tada izjavljivao da on boluje od paranoične shizofrenije. Sudac Svetislav Vujić naredio je i psihijatrijsko vještačenje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • entoni 09.12.2007.

    Zašto ne dobije stalni smještaj u zatvoru na 30-40 godina ? Šta se ima produljivat lud ili ne zbrojite koliko je života oduzeo kaj da se lječi svoje je napravio zašto da ima prava koja je oduzeo užas teško za izgovoriti prokleto tužno...... Tko uopće može zastupati tu osobu ? Držte ga u zatvoru,nikakvi produžetci, boravak za stalno bez puštanja na vikend među ljude ! Dajte više da proradi pravna država i počne se gledati ozbiljnije na te ubojice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Hacker-ri 07.12.2007.

    jel i on ima pravo oko Bozica i Nove izac van? blagdani i to. Nebi me cudilo !

  • Kakma 07.12.2007.

    Sad bi trebao doci jedan drugi Shizofren i njega koknuti.Koliko ce taj samo kostati novaca Poreznih obaveznika?Ja bih napravio-\"Poginuo u pokusaju bijega\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare