To je to što me zanima!

Montirali su bocu, eksplodirao plin, dvoje je lakše ozlijeđeno

Zagreb: Policija je izašla na očevid, a točan uzrok eksplozije utvrdit će nakon vještačenja. Hitna je prevezla ozlijeđene supružnike u Kliniku za traumatologiju
Vidi originalni članak

Hvala Bogu da sam živ, rekao je Marijan Lučić, u čijem je podstanarskom stanu na zagrebačkoj Trešnjevci u subotu oko 14 sati eksplodirala plinska boca. Lakše su se ozlijedili Marijan i supruga Barica.

Policija je izašla na očevid, a točan uzrok eksplozije utvrdit će nakon vještačenja. Hitna pomoć prevezla je ozlijeđene u Kliniku za traumatologiju.

-  Samo sam čuo tutnjavu jer je to tek treća kuća od nas. Da budem iskren, mislio sam da su se vrata negdje zalupila, sve dok nisam vidio vatrogasce. Došli su s tri vozila. Poslije sam otišao vidjeti što se zbiva i vidio sam da je kuća skroz rasturena, krov je bio dignut. Nasreću, nitko se nije teško ozlijedio. Koliko sam vidio, muškarca su izvodili iz kuće, bio je poderan, ali mogao je samostalno hodati - rekao je susjed iz ulice.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • PREDATOR_007 09.01.2012.

    @ Sigurno su upaljacem isprobavali da li pusta plin @

  • picuskin 08.01.2012.

    Ima li netko broj od majstora da punici zamjeni bocu.

  • ivič 08.01.2012.

    treba uopče vidjeti nutra kakvi su uvjeti i kolko opče plačaju stan jer kolko se vidi ko nešto nadozidano kako i znaju stanodavci iznajmljuju

Komentiraj...
Vidi sve komentare