To je to što me zanima!

Mopedom krenuo na policajku jer ga je zaustavila zbog kazne

Muškarca (42) iz Pule su priveli istražnom sucu jer je mopedom krenuo na policajku koja ga je pokušavala zaustaviti jer je vozio moped i nije imao kacigu, piše Večernji
Vidi originalni članak

Policija je privela muškarca (42) iz Pule istražnom sucu Županijskog suda u Puli, za kojeg su kriminalističkim istraživanjem utvrdili kako je napao policajku. 

Muškarac je 26. siječnja oko 11.30 sati u Vodnjanu vozio moped bez kacige na glavi. Policajka ga je zbog prekršaja pokušala zaustaviti, a on je dodao gas i krenuo na nju. Odskočila je u stranu kako bi izbjegla nesreću te je pala na cestu i lakše se ozlijedila, piše Večernji list.

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 3

  • eurodiesel 11.02.2011.

    Nikad on meni više nebi vozio moped, ma ni auto...uzeo bi mu vozačku na 20 godina....pa nek nateruje moped na svoju ženu kod kuće, naravno ovaj bi mu sprešo...kazna novčana preko 10 000 kuna i oduzimanje vozačke na 20 godina za primjer drugim seljačinama!! Voza se bez kacige...a onda kad mu slučajno izletiš autom, razbije glavu i tuži te za tjelesne ozlijede, dobiješ i kaznenu prijavu za njegove teške ozlijede..zato jer se gospodinu nije dalo nosit kacigu....moš mislit..koliko je samo teško kacigu na glavu stavit...!!!

  • ッi シ 11.02.2011.

    pokusaj ubistva? 15 godina zatvora :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare