To je to što me zanima!

Morali prekinuti let: Popustila traka kojom su zalijepili staklo

Putnici u Ryanairovom zrakoplovu u šoku su gledali tehničare kako vjetrobransko staklo 'krpaju' ljepljivom trakom. Avion se nakion 20 minuta leta morao vratiti u luku
Vidi originalni članak

Zrakoplov Ryanaira koji je letio na liniji Stansted-Riga morao se vratiti u zračnu luku nakon što su tehničari prije polijetanja jedno vjetrobransko staklo zalijepili samoljepljivom trakom, piše Daily Mail. Oko 200 zapanjenih putnika s nevjericom je pratilo kako tehničari staklo u kokpitu lijepe trakom još dok je zrakoplov bio na tlu. Tehničari su odobrili polijetanje, no već nakon 20 minuta zrakoplov se morao vratiti u zračnu luku. Nekoliko putnika ispričalo je kako su se tijekom leta čuli neobični zvukovi. 

- Bili smo prestravljeni. Vidio sam kako tehničari lijepe traku oko stakla, činilo se da je riječ o nekoj vrsti trake za izolaciju. Mislim da je pilot napravio pravi potez što je vratio avion - rekao je putnik Anthony Neal (33). 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • djuro_lunatics 31.10.2011.

    hahahahahahahahaha!!!

  • wizard13 25.10.2011.

    Mislim da je tu sajni trap (kotači) u pitanju a ne traka u pitanju,proučite malo bolje slike,očito je hidraulika otkazala.

  • loly0 24.10.2011.

    Ryanaira super su, a mislim sta vi pricate pa nisu budale da lijepe s onim kineskim ljepilima haha strasni ste :) zato su i skolovani za te stvari. koji ste vi panicari heheh

Komentiraj...
Vidi sve komentare