To je to što me zanima!

'Morao sam ga spasiti, nije me bilo briga što mi kamion gori...'

Nakon što se zabio u kamion koji je prevozio smeće, motocikl se zapalio. Motociklist se zabio u rezervoar s gorivom, a instantna vatra zahvatila je oba vozila
Vidi originalni članak

Nemilu scenu snimile su prometne kamere u Nanchangu u Kini. Vozač motocikla imena Chen zabio se u kamion koji je prevozio smeće, a nakon sudara nastao je plamen koji se brzo širio vozilima. Zahvatio je i nesretnog motociklista.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ljudi koji su se našli na mjestu događaja, odmah su priskočili u pomoć motociklistu. I sam vozač kamiona izletio je iz svoje kabine. 

- I moj je kamion gorio. Vrata se s moje strane nisu mogla otvoriti jer je vatra sukljala po njima. Zato sam izašao na suprotna vrata i odmah priskočio u pomoć ozlijeđenome - kazao je vozač kamiona Yang.

Vatra je ugašena, a motociklist prevezen u bolnicu, te je izvan životne opasnosti, piše ABC News.

- Prva stvar koja mi je pala na pamet bila je spasiti tog čovjeka. Nije me bilo briga što mi kamion gori - rekao je hrabri Yang. 

Iz policije su zaključili kako je Chen vozio prebrzo kako bi se zaustavio i izbjegao sudar s kamionom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 22.05.2017.

    sudar u kini.. bas sam se najezio.... prevod je dobar..

  • munjeni 22.05.2017.

    A meni naleti motorist sa preko 100 gdje je ograničenje 40 i naša policija je "zaključila" da sam ja njemu oduzeo prednost. Koja razlika u zakonima!!!!!!!!

  • 22.05.2017.

    Što znači "instantna vatra"? Nema li koji prikladan pridjev u hrvatskom jeziku? Npr. trenutna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare