To je to što me zanima!

'More' birokracije: Evo što je potrebno za jednu građevinu...

Davor Petračić, član Gospodarskog vijeća Mosta popisao je dokumentaciju i propise koji prikazuju proceduru potrebnu za izgradnju bilo koje građevine
Vidi originalni članak

Davor Petračić, član Gospodarskog vijeća Mosta nezavisnih lista, napravio je popis ukupne dokumentacije potrebne za izgradnju bilo koje građevine te je taj popis predao ministru gospodarstva Tomislavu Paneniću. 

Fotografiju ogromnog popisa na svojim Facebook stranicama objavio je Most.

- Član gospodarskog savjeta MOST nezavisnih lista, Davor Petračić dao si je truda i za ministra Panenića popisao dokumentaciju i propise koji prikazuju proceduru potrebnu za izgradnju bilo koje građevine, od investicije do upisa vlasništva... Impresivno, zar ne? - napisao je Most na Facebooku u opisu slike.

 
Idi na 24sata

Komentari 8

  • Viktor 123_ 11.03.2016.

    U ovom"novom" sistemu nastavilo se raditi na stari način. Pojednostavljanje svih procesa ne bi odgovaralo onima koji po tim silnim kancelarijama zapošljavaju svoje stranačke vojnike, tzv. uhljebe, odnosno jednostavnije procedure značile bi otkaze za višak uhljeba. Vidjeli ste poduzetnika iz Njemačke. 1 cm dokumenata za početak rada, a ovdje kod nas 17 cm. Rasčistite javnu upravu jer imamo 1 zaposlenog na 80 građana dok je u njemačkoj 1 na 10 000 i sve stignu za razliku od naših.

  • bajica1009 11.03.2016.

    Koliko od ovih na slici ima koji su nešta dobrog donijeli svojoj sredini ništa ili nešto mizerno znaju kako doći do vlasti a kako nešto oplemeniti ili stvoriti nikako sve su to gubitnici i nesposobnjaci. Žele papire bez pečata pa i sada sa ovjerenim papirima nemožeš istjerati pravdu a kako tek poslije, ukinuti javne bilježnike jer su leglo kriminala i nikome ne odgovaraju . Zašto tužiti državu ako ti javni bilježnik ovjeri ugovor pa poslije ispadne da je ugovor imao nedostataka i da je ništavan. Samo se vrte oko bezveznih stvari tobože za ubrzanje procedure pa zar građani propisuju uvjete natječaja i spisak potrebitih dokumenata, koga vi pravite ludim.

  • 2 x general 11.03.2016.

    pametni i oni koji znaju sve rješavaju ODMAH a oni koji nemaju pojma ( i imaju svoje interese ) prljaju muljaju do besvjesti. u svemu što se treba napraviti ili odlučiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare