To je to što me zanima!

MORH odabrao: Remont naših MIG-ova obavit će Ukrajinci

Remontirat će se 12 zrakoplova, 7 hrvatskih i pet koje ćemo dobiti od Ukrajine. Taj posao će stajati ukupno 14 milijuna eura, a odradit će ga tvrtka Ukrspec-export
Vidi originalni članak

Hrvatska je nakon višegodišnjeg odlučivanja odredila budućnost ratnog zrakoplovstva. Remont MIG-ova će obaviti ukrajinska državna tvrtka za takve poslove, Ukrspec-export.

Remontirat će se 12 zrakoplova, sedam hrvatskih i pet koje ćemo dobiti od Ukrajine. Taj posao će stajati ukupno 14 milijuna eura. MORH je izvijestio kako su odluku donijeli na temelju mišljenja posebnog povjerenstva, koje je ukrajinsku ponudu ocijenilo povoljnijom od rumunjske.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • MusKarac_2 16.06.2013.

    Popravak i nadogradnja aviona starih 50 godina? Ma bravo, umjesto da neke polovne kupite novije generacije, ali valjda je lakse davat pare za modernizaciju starih kanti koje se opet pokvare za 2 godine i opet daj pare i tako unedogled, a narod neka placa. Treba vas sve nogom u guzicu i zatvorit jer ste lopovi neobrazovani, valjda nemate ni fakultete, kupljene diplome sve i takvi nam vode drzavu, treba mladim i obrazovanim ljudima dat takva mjesta.

  • inženjer 12.06.2013.

    hahahahaha već nemam riječi za političare pa di se migovi od 35 na više godina šalju u remont za 14 milijuna eura, normalno opet neko omastio brk, treba krntije prodat ili dat u staro željezo i kupit barem jedan pošteni ..

  • miljac777 11.06.2013.

    neki pricaju takve gluposti... tek tolko da pisu... Jel neko zna kako dugo vec Hrvatska ima te MIG-ove? Trebali su 12 novih Gripena kupiti od Svedjana (jedan stoji oko 25 miljuna eura)? Mislim da je mnogo jeftinije remont raditi... Zato, svaka im cast na ovom potezu... nesto pametno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare