To je to što me zanima!

MORH: U obrani od poplava na području Kostajnice i kod Petrinje angažirano 137 vojnika

Ukupno 57 pripadnika nalazi se u Hrvatskoj Kostajnici, dok su u Novoj Drenčini trenutačno 83 pripadnika HV-a sa šest kamiona i utovarivačem.
Vidi originalni članak

U obrani od poplava na području Hrvatske Kostajnice te u mjestu Nova Drenčina na području Petrinje u nedjelju je angažirano 137 vojnika, a u stanju pripravnosti u vojarni u Petrinji je 281 pripadnik Hrvatske vojske, izvijestilo je popodne Ministarstvo obrane (MORH).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukupno 57 pripadnika nalazi se u Hrvatskoj Kostajnici, dok su u Novoj Drenčini trenutačno 83 pripadnika HV-a sa šest kamiona i utovarivačem.

Na terenu je angažirano ukupno 13 inženjerijskih strojeva.

BORBA S POPLAVAMA U Hrvatskoj Kostajnici sjednica Stožera civilne zaštite: 'Stanje na terenu je vrlo ozbiljno'

Pripadnici HV-a na području Hrvatske Kostajnice angažirani su s kombinirkom, kamionom, labudicom te terenskim vozilom s osobljem, dodaje se u priopćenju.

IZVANREDNO STANJE POGLEDAJTE VIDEO: U Hrvatskoj Kostajnici izlila se Una, poplava u Gračacu, kritično u Karlovcu

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 11.12.2022.

    A šta radi policija?

  • 11.12.2022.

    Dragi mojo sugradjani iz Kostajnice danas je opet Velika Kostajnica poplavljena zato sto postoji jedan drzavni ured koji je samo svrha sam sebi zove se Konzervatori njima je svejedno i njih nije briga za vasu sigirnost njima je bitno da se vizura nepromijeni pa i po cijeni da cijela Kostajnica poplavi. Vrijeme je da se u Drzavi poneki uredi koji nanose stetu Gradjanima ugase i udalje a uhljebe staviti u rizicna podrucija da sami osjete sta su radili drugima.

  • Heroj Oluje 11.12.2022.

    Nejasno je zašto se na takvim područjima nije planski iskopao kanal ili više njih koji bi višak vode odvodio , usmjeravao u neko naplavno područje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare