To je to što me zanima!

MORH za svoj orkestar kupuje instrumente za 200.000 kuna

Trebaju im vibrafon, mini razglas, set bubnjeva, tri trube, tenor trombon, električne klavijature, aktivni zvučnici, subwoofer – basbin i još mnogo toga, piše Novi list
Vidi originalni članak

Ministarstvo obrane za svoj orkestar kupuje glazbene instrumente i prateću opremu vrijedne 200.000 kuna, piše Novi list. Prije tjedan dana MORH je raspisao natječaj za kupnju vibrafona, mini razglasa, set bubnjeva, tri trube, tenor trombona, električne klavijature, aktivnih zvučnika, subwoofer - basbina, miksete, 12 mikrofona i stalka za mikrofon i dva bežična mikrofona. MORH-ov orkestar sastoji se od Simfonijskog puhačkog orkestra, orkestra Hrvatske ratne mornarice (HRM) te klape HRM-a Sv. Juraj koji godišnje odrade dvjestotinjak nastupa u zemlji i inozemstvu, piše Novi list.

>>>Izvorni tekst možete pročitati ovdje

Idi na 24sata

Komentari 33

  • konjina 17.02.2011.

    meni jednu trubicu da mogu zasvirati napad

  • kristov 17.02.2011.

    moram to reći, a moglo bi biti zgodno i možda je i to motiv. Nedavno je nabavljao zastave za 200 tisuća, sada instrumente za 200, sutra možda tepihe ili tko zna što za 200, pa mi se čini da netko u Uredu zna kako zaobići javne nabave, a ipak potrošiti.

  • simbad1 17.02.2011.

    nekakvo bi dostojanstvo ipak trebali sačuvati ma koliko bili u banani.šta bi trbali nabaviti bubnjeve od aboriđana i nabijati po napetoj koži nekakve životinje (kengura,ovce,i sl.)......u ostalom kakav narod takva i glazba pa neka vam bude!

Komentiraj...
Vidi sve komentare