To je to što me zanima!

Morski pas curicu (6) napao u plićaku i dva puta ju ugrizao

Psina je Lucy zaskočila straga u samo pola metra vode. Dva puta ju je ugrizao za nogu, oštetio joj arteriju i pregrizao tetive. Voda oko nje bila je crvena od krvi
Vidi originalni članak

Opraštam mu jer me je ugrizao, no ipak više volim delfine, kaže mala Lucy Magnum (6) iz američke North Caroline koju je napao morski pas u blizini otočića Ocracokea. Ugrizao ju je za nogu, oštetio arteriju i pregrizao tetive. Morski pas napao ju je u plićaku, u samo pola metra vode. Prikrao joj se straga i zario zube u nogu.

- Čula sam ju kako vrišti pa sam potrčala u vodu. Tada sam ugledala njegov rep kako strši iz mora. Sve oko nje bilo je crveno od krvi. Povukla sam ju van i pritisnula joj ranu kako ne bi izgubila puno krvi - ispričala je za ABC Lucyna majka Jordan.

Psina joj je dva puta ugrizla za nogu, u blizini stopala i za list. U moru je bio i djevojčičin otac koji je odmah počeo plivati prema svojoj obitelji.

- Rane su bile poprilično teške. Obilno je krvarila. Upitala me hoće li umrijeti - kazao je Craig Magnum.

Lucy su helikopterom prevezli u obližnju bolnicu. Operirali su je, a liječnici kažu kako će se oporaviti. Kratko vrijeme morat će biti u invalidskim kolicima, a nakon toga krenut će na fizikalnu terapiju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_116086 27.07.2011.

    užasavam se tih životinja...sretno djevojčici i želim joj brz oporavak

Komentiraj...
Vidi sve komentare