To je to što me zanima!

Moskovljanka podigla 12.430 eura kredita da bi ubila sina

Ruskinja se razbjesnila nakon što joj sin nije vratio novčani iznos koji mu je posudila kako bi kupio kompjuter. Odlučila je stvar uzeti u svoje ruke i ubiti ga...
Vidi originalni članak

Policija je uhitila Moskovljanku (47) koja je podigla kredit kako bi financirala ubojstvo svog sina (21). Navodno s njim 'nije bila u dobrim odnosima'. Sin joj nije vratio novac koji mu je posudila za računalo pa je došla na ideju da unajmi plaćenog ubojicu. Ruskinja je otišla u banku i zadužila se za točno 12.430 eura koliko je tražio ubojica. 

Policija ju je privela u trenutku kad je ubojici isplaćivala dogovoreni iznos. Čovjek kojeg je trebala unajmiti, ipak se predomislio u vezi dogovorenog posla te je otišao na policiju i i prijavio suludu majku. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mislimOno 07.08.2011.

    to je ubojica mekog srca ! neka je sjebo babu !

  • Djmari 04.08.2011.

    ma da svašta ima,hoda živi na planeti...

  • Nagrizatelj 04.08.2011.

    Nagrizatelj: To je neuvjerljiva priča! Tko bi platio ubojstvo što je po dvijestotinjak putova vrijednosti raćunala? Nije se vjerojatno da se nadala vratiti novac te troške ubojstva uključeno nasljedstvenim putem. Da je sin imao toliko imovine mogla bi ga bila povući na sud. Da je priča stvarna trebalo bi postojati drug povod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare