To je to što me zanima!

Moskva širi popis europskih političara i novinara kojima se zabranjuje ulazak u Rusiju

Rusija je objavila u četvrtak da je značajno povećala broj dužnosnika Europske unije, zastupnika, javnih osoba i novinara kojima se zabranjuje ulazak u Rusiju i proziva ih odgovornima za sankcije Moskvi
Vidi originalni članak

"Ograničenja se odnose na najviše vodstvo EU-a, uključujući niz europskih povjerenika i šefova vojnih struktura EU-a te na veliku većinu zastupnika Europskog parlamenta koji promiču antirusku politiku", priopćilo je rusko ministarstvo vanjskih poslova.

Europska unija, Sjedinjene Države i brojne druge zapadne zemlje uvele su opsežne ekonomske i političke sankcije Rusiji, dijelu ruskih medija te uglednim i bogatim Rusima u odgovoru na invaziju Moskve na Ukrajinu 24. veljače.

NOVI POKUŠAJ Moskva za četvrtak najavila prekid vatre kako bi se iz Mariupolja evakuirali civili

Moskva je objavila da se na njezinoj crnoj listi nalaze predstavnici nekih država članica EU-a te javne osobe i novinari za koje navodi da su "osobno odgovorni za promicanje nezakonitih antiruskih sankcija, poticanje rusofobnih osjećaja i kršenje prava i sloboda stanovništva koje govori ruski".

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 20

  • tea7777 01.04.2022.

    Od toliko prekrasnih zemalja, nikada ne bih niti isla u Rusiju niti ürije rata, sada tek.

  • picuskin 01.04.2022.

    Samo luđak želi ići u tu zemlju pomahnitalog diktatora

  • samokoki66 01.04.2022.

    Da nikad niti na slici ne vidim Moskvu bio bi najsretniji jer patuljak postavlja svoje zakone iznad svih. Zato nek ga iskluće i mediji, pa smo mirni. Sve im nacionalizirati i nek se vrate u jazbinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare