To je to što me zanima!

Most poziva sve da podrže Ivicu Kukavicu: 'Ne očekujemo da će mu podršku dati HDZ i HGS'

Ivica Kukavica je istaknuo kako je Most u političku utakmicu ušao da bi se napravile promjene u Splitsko-dalmatinskoj županiji te je pozvao sve da ga podrže kao nestranačkog kandidata...
Vidi originalni članak

Mostov Miro Bulj najavio je u četvrtak kako će ta stranka za predsjednika Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije predložiti Ivicu Kukavicu, koji je bio Mostov kandidat za župana, te je pozvao sve da podrže njihov prijedlog.

Bulj, skupštinski vijećnik i gradonačelnik Sinja, rekao je kako je Most bio najjača oporba koja je ukazivala na nezakonitosti i loše upravljanje županijom te ne žele da ih se svrstava u koalicije s bilo kime.

- Ne bi spominjao one koji nam dociraju i uzimaju nas u usta bez ikakvog razloga i uvlače nas u koaliciju s onima protiv kojih se mi cijelo vrijeme borimo, to je nekorektno - kazao je Bulj, osvrnuvši se time na poziv Domovinskog pokreta (DP) na dogovor oko većine koju bi činili vijećnici HDZ-a, Mosta i DP-a.

- Mi smo jasni i predlažemo moga suborca Ivicu Kukavicu za predsjednika skupštine i očekujemo potporu svih, a naravno da tu ne očekujemo potporu od HDZ- a i HGS-a. Ako žele glasati mogu za Ivicu Kukavicu - rekao je Bulj na konferenciji za novinare. 

NOVI GRADONAČELNIK Miro Bulj preuzeo vlast u Sinju

Ivica Kukavica je istaknuo kako je Most u političku utakmicu ušao da bi se napravile promjene u Splitsko-dalmatinskoj županiji te je pozvao sve da ga podrže kao nestranačkog kandidata koji će biti  jamstvo da će se svaka dobra ideja iz bilo kojeg političkog spektra javno raspraviti u skupštini bez zakulisnih igara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 2 x general 10.06.2021.

    i sinjani se usrećili

Komentiraj...
Vidi sve komentare