To je to što me zanima!

Sletio s ceste i poginuo, zapalio se motocikl i izazvao požar...

Prema neslužbenim informacijama život je izgubio muškarac (61). Motociklist je prvo udario u rubni dio kolnika. Nakon toga je nastavio nekontrolirano voziti i na kraju je udario u razdijelnu kutiju
Vidi originalni članak

U petak oko 19:50 na kolniku u Prijevoru je, vozeći iz smjera Mokošice prema Dubrovniku, motociklist sletio s puta. Motocikl se zapalio, a vozač je poginuo.

Prema neslužbenim informacijama, javlja dubrovniknet.hr, život je izgubio muškarac (61). Na mjesto stigla su tri vatrogasna vozila,  Hitna pomoć i policija.

Motociklist je prvo udario u rubni dio kolnika. Nakon toga je nastavio nekontrolirano voziti i na kraju je udario u razdjelnu kutiju s električnim instalacijama. 

Kako piše Libero portalmotociklist je na autobusnoj stanici udario u pano, sletio s puta u draču i zapalio se. Ljudi u susjedstvu su, srećom, brzo reagirali i ugasili požar dok su došli vatrogasci.  

 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • nori 🖖 18.08.2018.

    Piroman

  • Dr. Neno 18.08.2018.

    Svi vi koji ovako komentirate neciju nesrecu i smrt a jedete vlastita i tuda govna ,zelim dobar tek! Sram vas bilo! Najeli se govna pa ste dobili svu pamet svijeta. Komentirate a nemate pojma zasto se covjeku to dogodilo. SUPCINE JEDNE!

  • crni2012 18.08.2018.

    Ako sam dobro shvati 61g i vozi motor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare