To je to što me zanima!

Motocikl se sudario s autom te se zapalio, vozač je poginuo

Preminuli iz nesreće u Marušićima je treći motociklist koji je izgubio život nakon sudara s automobilom u posljednja tri dana na splitskom i širem splitskom području
Vidi originalni članak

Na Jadranskoj magistrali (D8), u mjestu Marušići desetak kilometara udaljenom od Omiša, oko 15.30 sati sudarili su se automobil i motocikl. Vozač motora je preminuo. Kako doznajemo, motor je nakon udarca planuo, a vatra je zahvatila i motociklista koji je zadobio teške tjelesne ozljede.   Zbog očevida cesta je zatvorena za sav promet te se preusmjerava na alternativne pravce u omiškom zaleđu, Gata, Blato na Cetini i Dubce. 

Preminuli iz nesreće u Marušićima je treći motociklist koji je izgubio život nakon sudara s automobilom u posljednja tri dana na splitskom i širem splitskom području. 

U nedjelju, nekoliko sati nakon sudara na Bačvicama, u bolnici je preminuo 24-godišnji vozač Yamahe kojemu je BMW oduzeo prednost.  

U subotu je smrtno stradao 27-godišnji motociklist iz Podstrane. On je izgubio nadzor nad svojim Kawasakijem te je, na D8 u Stanićima nedaleko od Omiša, proklizao i naletio na Audi koji je stizao iz suprotnog smjera. Preminuo je na mjestu sudara. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • stiven 23.06.2015.

    ovo je samo jedan od velikih razloga da prestanem voziti motor,e kad bi to samo mogao,cigarete alkohol žene sve se to lakše ostavi nego ova ovisnost o benzinu i brzini

  • navrhbrdavrbamrda 22.06.2015.

    Ne dirajte mi motoriste!!!!!! Oni su kraljevi ceste!!!!!!!

  • japanokinez 22.06.2015.

    Ništa čudno, ja sam da nisam pazio, samo danas mogao poginuti 4 puta kakvi bolesnici voze aute.

Komentiraj...
Vidi sve komentare