To je to što me zanima!

Motociklist (19) teško ozlijeđen nakon sudara s automobilom

Prema podacima policije, 37-godišnja Ruskinja na privremenom boravku u RH, s parkinga se u ulici Verudela "puntom" uključivala na cestu. Sudarila se s motorom
Vidi originalni članak

Puljanin (19) teško je ozlijeđen u sudaru oko 18 sati na pulskoj Verudeli, dok je vozačica Fiata punto koja je skrivila nesreću lakše ozlijeđena. Prema podacima policije, 37-godišnja Ruskinja na privremenom boravku u RH s parkinga se u ulici Verudela Puntom uključivala na cestu.

- U tom trenutku je naišao motociklist i došlo je do sudara u kojem je motociklist teško ozlijeđen prilikom pada te je prije dolaska policije vozilom "hitne" prebačen u bolnicu i  nalazi se na odjelu intenzivne njege. Imao je kacigu. Protiv vozačice slijedi prijava zbog izazivanja nesreće - rekla je Nataša Vitasović iz PU Istarske. 

Koliko je sudar bio silovit pokazuje i činjenica da su iz Punta u trenutku sudara izletjela dječja kolica, lopta te još nekoliko dječjih stvari.  

Idi na 24sata

Komentari 62

  • tatamlata 08.07.2013.

    Koji je to bio motocikl? Da li ga je 19 godisnjak uopce smio voziti?

  • samo pošteno_1 08.07.2013.

    podravlje pročitaj ponovo tekst i dobro prouči šta piše, ali pročitaj pet šest puta jel očito da sporije kontaš neke stvari, zbog čega su izletjela dječja kolica,lopta i još nekoliko dječjih stvari? Vozačica punta je oduzela pravo prvenstva i tu nema rasprave ali isto tako je i momak pre brzo vozio. Najvažnije je da se on što prije oporavi a ti i ostali pamet u glavu i pomalo.

  • MladenRebrović 07.07.2013.

    a ja bi poželio svakom takovom neopreznom vozaču da ga umjesto motora pogodi kamion pa se onda pitam dali je vidio motociklistu jer jedan dio vozača osobnih automobila se ponaša tako da su oni jači i namjerno guraju totocikliste sa ceste osobno sam to nedavno doživio i to što je najgora stvar od zg taxiste ali i od vozačice gospođe srednjih godina koja je rekla da su motoristi kao muhe i nek se oni paze eto toliko o kulturi

Komentiraj...
Vidi sve komentare