To je to što me zanima!

Motociklist (39) iz Zagreba poginuo u nesreći kod Zadra

Motorist se sudario s automobilom kod odvojka za selo Podgradina. Na mjestu je poginuo. Vozilom je upravljala 38-godišnjakinja iz Zadra. Očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

Motociklist (39) iz Zagreba poginuo je u srijedu oko 17 sati u teškoj prometnoj nesreći u Posedarju kod Zadra. Motorist se sudario s automobilom kod odvojka za selo Podgradina. 

Vozilom je upravljala 38-godišnjakinja iz Zadra. Više informacija bit će poznato nakon policijskog očevida koji je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • marinpeme 02.08.2012.

    Nesreca sa smrtnim posljedicama-pretuzno i prezalosno!! Sućut obitelji, R.I.P. Frenda mi ima kuću u Gajinama, motori su, čuli su, išli brzo, preko 120, po toj krivudavoj cesti, navodno je bio još jedan motor s njim, koji je stao, derao se, i pobjegao... Žena je tek krenula na cestu... Nije bitno ko je kriv uostalom, tragedija, za puno obitelji, i vozača motora, i vozačice auta!!

  • Bubinjos 02.08.2012.

    ja imam 39 godina i vozim Yamahu te potpuno suosjećam sa obitelji poginuloga. Slučajno sam i na moru tu gdje se nesreća desila i nije kod skretanja za Podgradinu nego prije na ravnijem dijelu ceste kod 4 zgrade. Nažalost opet je kriv automobil sa oduzimanjem prednosti kao i u 95 % slučajeva, stoga bih molio ovakve komentare (da ne vrijeđam) od kristina 93 da se suzdrži komentara. Motoristi su i vozači automobila te su večinom vrlo dobri i iskusni vozači, za razliku od ovakvih koji pišu retardirane komentare i voze se sa "biciklima" po lijevoj traci...ako ništa drugo iz poštovanja prema poginulom i njegovoj obitelji.

  • InesJozić 02.08.2012.

    da,motori su zlo,pravo zlo.................dragi prijatelju Krešo,počivao nam u miru! :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare