To je to što me zanima!

Motociklist i suputnica teško ozlijeđeni u nesreći kod Slunja

Vozač (52) teretnjaka skrenuo je u lijevo na ugibalište gdje je to zabranjeno oznakama te tom prilikom udara u motocikl kojim je upravljao 57-godišnjak
Vidi originalni članak

Vozač motocikla i njegova suvozačica teško su ozlijeđeni u prometnoj nesreći kod Slunja u ponedjeljak, nakon što ih je 'zakačio' kamion kojeg su počeli pretjecati.

Kako navodi policija, do nesreće je došlo u Pavlovcu oko 11.45 sati. Vozač (52) teretnjaka skrenuo je u lijevo na ugibalište gdje je to zabranjeno oznakama te tom prilikom udara u motocikl kojim je upravljao 57-godišnjak, koji je ranije počeo pretjecati u nepreglednom zavoju. 

Uz 57-godišnjaka, teško je ozlijeđena i 58-godišnja putnica namotoru. Protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava, prenosi KA Portal.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • toby 10.08.2021.

    Kaj motoristi ne voze obično mlade pičiće ? Ovaj si natovario staru od pol stolječa i desetlječe

  • maksuzija 10.08.2021.

    Znači baja na motoru 57 godina. Znači čovjek ima sigurno 20-30 godina iskustva na motorima. I sa svim tim iskustvom i znanjem on ide u nepreglednom zavoju preticati? Pa sam vozim motor, ali ne pada mi na pamet da u nepreglednim zavojima i cestama idem nekog preticati dok nisam 1000% uvjeren da sam siguran to odraditi. Nije vrijedno života žuriti ko divljak i preticati gdje nisi siguran da možeš, a radi čega? Da bih stigao negdje 15-30 minuta ranije, nema šanse.

  • Ekscem 10.08.2021.

    Da se držao ograničenja brzine mogao je izbjeći nesreću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare