To je to što me zanima!

Pijana naletjela na motor blizu Poreča, vozač umro na mjestu

Nesreću na cesti prema Poreču skrivila je 32-godišnja vozačica koja je s 1,44 promila prešla u suprotnu traku i udarila u motor. Vozač motora umro je na mjestu, njegova maloljetna suputnica je teško ozlijeđena
Vidi originalni članak

Teška prometna nesreća na županijskoj cesti 5042 Kukci-Vranići kod Poreča u srijedu oko 23:45 sati. Motorist je poginuo, maloljetna djevojka koja je bila na motoru teško je ozlijeđena, nakon što je na njih naletjela pijana vozačica (32) u Volkswagen Caddyju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nesreća je bila na blagom usponu neposredno pored restorana Marina. Vozačica kojoj su izmjerili 1,44 promila vozila je iz smjera Poreča prema Kukcima. Nedaleko mjesta Kukci djelomično je prešla na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim dijelom automobila udarila u motocikl Gillera, pulskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak iz Poreča.

Od siline udara je zajedno s maloljetnom putnicom pao na travnatu površinu. U nesreći je vozač motocikla preminuo na mjestu događaja dok je putnica zbog teških ozljeda zadržana na liječenju u OB Pula. Vozačica Volkswagena je lakše ozlijeđena te je zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu uhićena.

U trenutku nesreće u Volkswagenu su se nalazila još tri putnika u dobi od 29,19 i 18 godina koji nisu ozlijeđeni.

Tijelo preminulog muškarca je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na odjel patologije OB Pula. Tijekom očevida od 23.45 sati do 4,10 sati županijska cesta 5042 Kukci-Vranići bila je zatvorena te se promet odvijao obilazno.

 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 230

  • 15.08.2019.

    Sve mi se nekako čini da će bit kriva obiteljska liječnica.

  • Popy_1 15.08.2019.

    Cccc 20 god u cuzu pa nek tamo pije

  • ichbin2 15.08.2019.

    pa ti vozi motor, i belarus bi bio sigurniji, istina bog sporiji ali sigurniji pa da te kakav tak pleh čuva nego ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare