To je to što me zanima!

Suvozačica na motociklu teško je ozlijeđena: 'Bilo je puno krvi'

Suvozačica je, nakon nesreće s osobnim automobilom, ostala ležati na cesti, a auto je sletio u jarak. Nekoliko ljudi joj je odmah priskočilo u pomoć
Vidi originalni članak

Bilo je dosta krvi i gadno je izgledalo, rekao nam je čitatelj Ante koji je prošao pored mjesta nesreće na staroj karlovačkoj cesti kod Pavučnjaka. 

- Auto je sletio u jarak, a nekoliko njih pokušavalo je pomoći motociklistu. Čini mi se da su i sami bili motociklisti - objasnio je.

Kako doznajemo od policije, u sudaru su sudjelovali osobno vozilo i motor. Suvozačica na motociklu zadobila je teške tjelesne ozljede. 

Kako doznajemo od mještana, iako postoji kamera koja mjeri brzinu stotinjak metara od mjesta nesreće, nitko se određene brzine ne pridržava. 

Cesta je na tom dijelu zatvorena za sav promet zbog očevida. 

Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 09.09.2018.

    A s kojim je to mještanima novinar/ka pričao/la da zna da se na tom dijelu divlje vozi unatoč kameri??? Jer ja svako jutro baš na tom dijelu nailazim na kolonu koju baš ta glupa kamera u kombinaciji s još glupljim vozačima napravi. Razlog je taj da pola vozača ni ne zna prometne propise i ograničenja, pa koče ko idioti kad vide kameru i usporavaju ispod 30 km/h.

  • dubravko26 09.09.2018.

    Ovaj članak može napisati samo netko tko se nije nimalo informirao (novinarko više truda drugi put u svom poslu!), nema veze sa vezom. Teško ozljeđena suvozačica na motoru, samo nepaznja i nije bilo nikakvo divljanje.

  • Dаviidоff1 09.09.2018.

    I opet je motorist divljao u prometu i ugrožavao ostale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare