To je to što me zanima!

Motociklistu i vozaču Audija sud odredio istražni zatvor zbog nesreće kod Studentskog doma

U trenutku dok ga je 21-godišnjak na motociklu pretjecao, 20-godišnjak u automobilu je prešao u suprotnu traku preko pune crte i počeo pretjecati drugi automobil koji se približavao pješačkom prijelazu i usporavao...
Vidi originalni članak

Dvojici mladića hrvatskih državljana u dobi od 20 i 21 godinu Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je odredilo istražni zatvor zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginula 21-godišnja studentica kraj Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu.

Mladić (21) je 26. lipnja u 00.36 sati, vozeći motocikl marke Honda Limbeacher NC700 bez dozvole za A kategoriju i uz 0,27 g/kg alkohola u krvi približavao pješačkom prijelazu na Jarunskoj ulici u smjeru sjeveroistoka, bez da je prilagodio brzinu.

Prešao je motociklom preko uzdužne pune crte u traku za suprotni smjer kako bi pretjecao osobno vozilo kojim je upravljao 20-godišnjak i još jedan automobil.

U trenutku dok ga je 21-godišnjak na motociklu pretjecao, 20-godišnjak u automobilu je prešao u suprotnu traku preko pune crte, bez da se uvjerio može li to bez ikakve opasnosti učiniti i počeo pretjecati drugi automobil koji se približavao pješačkom prijelazu i zbog toga usporavao.

ZAVRŠENA ISTRAGA Smrt studentice na Jarunu: Uz motociklista pritvoren i jedan od vozača automobila

Nakon pretjecanja, 21-godišnjak se pokušao vratiti u svoju traku, no prednjim dijelom motocikla je naletio na 20-godišnju pješakinju koja je u tom trenutku prelazila na obilježenom pješačkom prijelazu i odbacio ju. Od ozljeda je preminula na mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ypsilon 21.07.2021.

    Poznavajući naše krivo$uđe, presude neće biti u ovom desetljeću ...

  • mileČuk 21.07.2021.

    Ovaj sa autom u zatvoru a nije nikoga udario, ne znam baš da li bi u zatvoru završio neki stariji vozač auta da je to napravio što ovaj mali.

  • Pravednik1287 21.07.2021.

    Znaci sta se danas desilo, frajer preko zebre na debelo crveno prelazi sa slusalicama u usima tipkajuci na mobitel ni ljevo ni desno ni da bi pogledao semafor ko hipnotiziran, sad ja vas pitam ko je tu lud!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare