To je to što me zanima!

Zbog pijanog vozača motorist poginuo pred očima svog sina

Motociklist se zabio u kombi koji mu je oduzeo prednost. Od siline udara motocikl se u potpunosti raspao, a tijelo vozača (41) odletjelo je više od 50 metara dalje
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na ravnom dijelu lokalne ceste Suhopolje - Gradina kod Virovitice u utorak oko 19.50 sati poginuo je motociklist (41). Njemu je pijani vozač kombija (46) oduzeo prednost skrenuvši iz desnog u lijevi trak. 

Od siline udara motocikl se u potpunosti raspao, a tijelo vozača odletjelo je više od 50 metara dalje i palo uz ogradu susjedove obiteljske kuće. Vozač kombija, kojem je izmjereno 1,51 promila alkohola, je lakše ozlijeđen.

Da tragedija bude veća sve se to odigravalo pred očima 15-godišnjeg sina poginulog muškarca, koji je stotinjak metara dalje ispred obiteljske kuće čekao oca. Susjedi kažu kako su vozač motocikla i vozač kombija bili dobri prijatelji. Policijski očevid nesreće potrajao je sve do 23 sata do kada je prometnica Suhopolje  - Gradina bila u prekidu.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • starlight 23.08.2012.

    zašto se ne napravi više motorističkih staza, osim Grobnika! treba doći iz Slavonije ili iz drugih dijelova države do njega! Svatko tko vozi motor željan je brzine i adrenalina, pa neka se tamo ispuše!

  • sonny42 23.08.2012.

    Radim takav posao da tjedno prelazim cca 1000 km...susrecem predivne ljude na motorima svih tipova..kubika...'konja' ..sa uvijek upaljenim svjetlima .Problem vozaca automobila je u tome sto nezele POSTIVATI motocikliste..ili su im zavidni ili su isfrustrirani brzinom i ugodom voznje na motociklu.Nisam motorista ali se tim ljudima divim i POSTUJEM IH..Ljudima na vozilu zmigavci sluze kao ukras a vrlo su bitni ali treba tu rucicu upotrbljavati pa se ovakve tragedije nebi dogadjale.Da mi nekakav pijani vozac ubije dijete (nedaj Boze) sam bih mu presudio pa da neznam koliko bio u pravu ili krivu doticni vozac automobila...odrobijao bih ga bez razmisljanja..

  • zeemax 22.08.2012.

    STRAŠNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare