To je to što me zanima!

Motokultivatorom ozlijedio ženu, preminula od ozljeda

Prilikom radova u polju muškarac je u subotu oko 19 sati u Sv. Duhu kod Buzeta upravljajući motokultivatorom teško ozlijedio ženu. Žena je kasnije umrla od ozljeda
Vidi originalni članak

Prilikom radova u polju u subotu nešto prije 19 sati muškarac je upravljajući motokultivatorom ozlijedio ženu koja je od teških tjelesnih ozljeda preminula u 19.40 sati, izvijestila je večeras istarska policija.

Nesreća se dogodila u mjestu Sv. Duh kod Buzeta prilikom izvođenja poljoprivrednih radova kada je motokultivator kojim je upravljao muškarac pod još nerazjašnjenim okolnostima zahvatio dio tijela žene koja je od teških ozljeda umrla.

Očevid je u tijeku nakon kojeg će biti poznate okolnosti koje su dovele do te nesreće.

Istraga je u tijeku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zahira45 08.05.2016.

    A užasa.

  • Rafo 08.05.2016.

    Ti motokultivatori su najopasniji strojevi koji postoje, svake godine netko nastrada. Meni je jezivo i pogledati taj stroj, a ne vjerujem da bih se usudio nešto raditi s njim. U tvornicama su strojevi opremljeni brdom zaštitnih sustava, za upravljanje običnim viličarem, dizalicom ili bilo kojim vozilom treba određena dozvola i obuka, a ovim čudom "upravljaju" čak i djeca bez ikakve zaštite. Dovoljan je trenutak neopreznosti ili nespretnosti da čovjek teško strada. Po meni, te strojeve bi trebalo zabraniti.

  • IvanKrajc 08.05.2016.

    Mora da ju je htio nauciti "kulturi" sa moto KULTIVATOROM.Znam da je nepristojno tako nesto rec ali life sucks.

Komentiraj...
Vidi sve komentare