To je to što me zanima!

Motornom pilom sam razrezao stablo koje je palo na njega

Stablo koje je sijekao puklo je i prikliještilo ga na uz tlo u šumi u Worcestershireu. Kako nikoga nije bilo u blizini, a nije imao ni signala na mobitelu nitko nije čuo njegove povike u pomoć
Vidi originalni članak

Na Kierona Robbinsa palo je stablo od 30 metara koje je presjekao kako bi oslobodio put, a kako njegovi prijatelji, s kojima je došao, nisu bili u blizini 34-godišnjak se oslobodio sam. 

Stablo koje je sjekao puklo je i prikliještilo ga na uz tlo u šumi u Worcestershireu. Kako nikoga nije bilo u blizini, a nije imao ni signala na mobitelu nitko nije čuo njegove povike u pomoć. Imao je sreće što je pao blizu svoje motorne pile. Palo stablo od dvije tone prikliještilo mu je nogu, a Kieron se uspio osloboditi motornom pilom. Slomio je gležanj na dva mjesta i poderao ligamente. 

- Stablo je poletjelo kao bumerang. Pogodilo me u prsa. Da me pogodilo malo više bio bih mrtav. Odletio sam dva metra unazad. Imao sam sreće što mi je motorna pila bila blizu. Instinktivno sam počeo rezati što bliže nozi kako bih smanjio pritisak - ispričao je Robbins, prenosi Daily Mail. 

Uz Kierona su bila i njegova dva psa koja su ga cijelo vrijeme tješila, a kad se napokon oslobodio uspio je doći do prijatelja i oni su pozvali spasioce. Liječnici kažu da će Kieron vjerojatno moći stati na nogu oko Božića, ali potpuni oporavak će biti dugotrajan.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Franz von Drkensson 19.08.2017.

    Dobar hrast

  • AdelAda 18.08.2017.

    Nije za svakog motorka..treba znati pilit drva i pod kojim kutem da se to nedogodi

  • AdelAda 18.08.2017.

    I tako ti njega motorkom,a ono tebe drvetom po nozi😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare