To je to što me zanima!

'Možda sam baš ja osvojio 38 milijuna kuna na Lutriji'

Sretni Zelinjanin? U Svetom Ivanu Zelini je netko uplatio loto listić koji nosi čak 38,4 milijuna kuna dobitka. Svi se raspituju tko je instant milijunaš
Vidi originalni članak

Zelina je malo mjesto i vjerujem da ćemo saznati tko je dobio na lotu, kaže Martina, konobarica kafića Plac u Sv. Ivanu Zelini. Ona je u srijedu nakon izvlačenja dobitnika igre Super sedam Hrvatske lutrije zvala igrače koje poznaje. Tražila je mještanina koji je osvojio 38,4 milijuna kuna. Dobitni listić je, naime, uplaćen u poslovnici lutrije koja je na katu iznad kafića u kojem poznaju većinu igrača. U Placu je bio i Dragec, koji je uplatio listić upravo u “dobitnoj” poslovnici.
- Možda sam ja i dobio te milijune. Ne znam. Listić mi je ostao kod kuće, a brojeve ne znam napamet - kaže Dragec. No i on, kao i ostali igrači lota, već zna što bi s novcima.
- Išao bih redom. Prvo bi uredio kuću, pa bih uložio u teretanu. Sigurno bih dao i mnogo novca u humanitarne svrhe, a nešto bih dao i prijateljima - objašnjava Dragec svoj plan. Dodaje da ne bi tajio da je osvojio milijune. Martina ne bi objavila da je dobila na lotu, iako i sama želi znati tko je sretni dobitnik iz njenog grada. Nada se da će poslovnica u Zelini privući igrače iz cijele zemlje.
- Onda će mnogi nakon uplate listića doći i na kavu kod nas u kafić - kaže Martina.




DRUGI NAJVEĆI DOBITAK U POVIJESTI HRVATSKE LUTRIJE

Dobitna kombinacija bila je: 5, 7, 15, 22, 23, 25 i 35; dopunski broj 10 i slovo za “Super sedmicu” B. Listić s tom kombinacijom uplatio je netko u Sv. Ivanu Zelini, u srijedu u 13.04 sati. Platio je 24 kune i odigrao sistem od osam kombinacija. Za 14. kolo “Super sedmice” uplaćeno je 204.548 listića, koji su plaćeni milijun i 408 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • TESSA_1 17.02.2010.

    ma da ti si sigurno, da te ne poznajem ne bi nista rekao, daj drzi se svoje pive i koji put upotrijebi sapun!

  • mirjana7 17.02.2010.

    ne veli se zelinjanin nego zelinčan!!!!!!!

  • user_37063 17.02.2010.

    da kazem da nisam ljubomoran laga bi =), kralju uzivaj u parama ja znam da ja bi, a svi oni koji kazu da novac nije potreban za srecu neka ga vrate =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare