To je to što me zanima!

Možemo!: Promijenit ćemo državnu politiku i - ugasiti mrak

Tomašević je poručio da s njihovim ulaskom u Sabor, u parlamentu više ništa neće biti isto, a borit će se  za socijalnu pravdu, demokratizaciju društva, ekološku održivost i rodnu ravnopravnost
Vidi originalni članak

Koalicija šest stranaka predvođena platformom "Možemo!" održala je u petak u Zagrebu završni performans prije predizborne šutnje uz poruku građanima da će njihovi kandidati promijeniti državnu politiku i "ugasiti mrak" koji u kampanji nude neki mračni i lažljivi ljudi. 

"Promijenili smo politiku u zagrebačkoj Skupštini, promijenit ćemo i u Saboru", poručila je Rada Borić (Nova ljevica)  u izjavi novinarima kandidata Zeleno-lijeve koalicije ispod Mosta slobode preko kojega je razvijen transparent s porukom "Možemo ugasiti mrak".

Pozvala je birače da bez straha izađu na izbore jer kandidati ove koalicije (Možemo!, Nova ljevica, Radnička fronta, ORaH, Zagreb je naš! i Za grad) donose slobodu kakvu su sanjali, nasuprot nekim mračnim i lažljivim ljudima koji u kampanji nude mračne ideje i lažna obećanja.

OČEKUJE PET MANDATA Tomašević: 'HDZ gubi europske prijatelje, pa vide da je pola Vlade otišlo zbog korupcije'

"Možemo ugasiti mrak koji nam se sprema nakon ovih izbora kad vidimo kakve se političke opcije kandidiraju, kad čujemo njihove izjave o pravima žena, ekonomskom razvoju zemlje i društvenoj nejednakosti. Vidimo da nam se sprema mrak, ali mi, zajedno s građanima, možemo ugasiti taj mrak", poručio je Tomislav Tomašević (Možemo!/Zagreb je naš!).

Tomašević je poručio da s njihovim ulaskom u Sabor, u parlamentu više ništa neće biti isto, a borit će se  za socijalnu pravdu, demokratizaciju društva, ekološku održivost i rodnu ravnopravnost.

"Mi smo ovdje da stanemo na kraj desnim populistima i ekonomijama koje su osiromašile naše radnike i umirovljenike. Učinit ćemo sve da spriječimo opasne desničarske politike", poručila je Katarina Peović (Radnička fronta) na završnom performansu Lijevo-zelene koalicije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 04.07.2020.

    Meni ova stranka nikako nije jasna,Što oni žele?Zar nas vraćaju sa Peovićkom u Sjevernu Koreju.Neznam ko njima može dati glas?

  • kokokoroko 04.07.2020.

    Ma najveći je mrak bio kad su vaši jugokomunistički očevi vladali ovim teritorijem.Šta bi želili ponovo jugokomunizam,zločine,pljačku i otimačinu svega onoga što ne misli kao vi.Dosta se proliveno krvi da bismo se takvih oslobodili sa crvenom petokrakom.

  • Ivo p. 04.07.2020.

    A mrak mogu i ja ugasit kao elektricar namontiram koju lampicu u mraku i eto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare