To je to što me zanima!

Mračna tajna: U kolibi otkrili nacističku seks-mučionicu

Bičevi, maske, drvene palice, lisice, okovi, stolice s trakama za vezanje, samo je dio inventara. Uz navedeno policajci su našli nacističku uniformu te brojne suvenire sa svastikom
Vidi originalni članak

Ugodna koliba usred britanske prirode krila je mračnu tajnu. Policija je posumnjala da je u kolibi bordel, a kada su po nalogu 2010. ušli unutra imali su što vidjeti - prvi kat kuće krio je mazohističku tamnicu prepunu seksualnih igrački i rekvizita s nacističkim simbolima. Sada su objavili snimku iz dijela unutrašnjosti. 

Bičevi, maske, drvene palice, lisice, okovi, stolice s trakama za vezanje, samo je dio inventara. Uz navedeno policajci su našli nacističku uniformu te brojne suvenire sa svastikom. 

- Bili smo jako iznenađeni jer nismo očekivali da ćemo to pronaći, a najmanje tamnicu za mazohistički seks. Sve smo zaplijenili. Jedna prostorija krila je moderan studio za snimanje i elektroničku opremu - rekao je policijski poručnik Stuart Gilroy. 

Muškarac (39) koji je za 850 funti iznajmljivao kolibu u njoj je organizirao bordel, a tri prostorije su korištene za prostituciju. 'Biznis' je reklamirao u novinama prodajući 'masažu na diskretnoj lokaciji u okolici Plymoutha'.

Čudna zbivanja oko kolibe prijavili su mještani jer im je bilo neobično da se muškarac sam pojavljuje u neuobičajene sate te se u kući vrlo kratko zadržava, piše Plymouth Herald. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Krelee 15.09.2017.

    i što je tu šokantno ? sve radio unutar svoja 4 zida

  • Nananaci 14.09.2017.

    s ratom je trebala završiti i propaganda ali još je tu nakon 80 godina

  • jo2hn8ny 13.09.2017.

    Osobno ne vidim u čemu je problem? Još ima likova koji se pale na nacističke odore, a osobito na SS i Gestapa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare