To je to što me zanima!

Mračno: Vidovnjaka u emisiji ''opsjeli'' duhovi djece i ubojica

"Most Haunted": Prošle godine je vidovnjak Derek Acorah za The Sun rekao kako je nestala curica Madeleine McCann odavno mrtva te da njezin duh lebdi nad svijetom
Vidi originalni članak

Vidovnjak Derek Acorah (62) je izazvao pomutnju u britanskim organizacijama za regulaciju komunikacije nakon što je u epizodi emisije "Most Haunted" postao "opsjednut" duhovima nekoliko ljudi, među kojima duhom djeteta i jedne žene koja je tijekom života ubijala djecu. 

Emisija se emitira svaki dan u 18 sati na Pick TV-u, koji je u vlasništvu Skya. Nakon uznemirujuće epizode, iz neovisne organizacije Ofcom poručili su da je program ''mračan i prijeteći'' te uznemirujuć za mlađe gledatelje. 

Osim duha dječaka i ubojice, Acoraha je "opsjeo" i duh bezglavog dječaka, starije žene bez stopala kao i duh Petera Petta, koji je ubijen u Londonskom tornju. 

No, to nije prvi put da su Acorahove vidovnjačke moći izazvale kontroverze. Prošle godine za The Sun je rekao kako je nestala Madeleine McCann odavno mrtva te da njezin duh lebdi nad svijetom. Kasnije je izjavio da su njegovu izjavu krivo prenijeli, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • _petra_ 22.03.2013.

    ko vjeruje dobro...a ko ne(ja) isto tako

  • LebronPetrovic 22.03.2013.

    Pravi vidovnjaci ne posvećuju toliko pažnje frizuri i izgledu ! Lik je fejk !

  • AntonTrdić 22.03.2013.

    ajme i to prodaju sad ameri ... sto brutalnije to gledanije

Komentiraj...
Vidi sve komentare