To je to što me zanima!

Mrtva lisica danima na cesti, a komunalni redar na godišnjem

Čitatelj koji nam je dojavio problem, kontaktirao je i policiju no tamo su mu rekli kako je u nadležnosti komunalnog redara. U gradskoj upravi su mu rekli da se strpi
Vidi originalni članak

Čitatelj 24sata ogorčen ponašanjem komunalnih službi u Garešnici poslao nam je nekoliko fotografija na kojima se vidi mrtva lisica, koja se, kako tvrdi, nalazi uz cestu već 10 dana i nitko da ju ukloni. 

Čitatelj kaže kako se mrtva životinja, za koju se ne zna je li bila bijesna, predstavlja opasnost jer se nalazi u blizini kuća i bunara u Ulici Petra Svačića, te se stoga obratio policijskoj postaji u kojoj su mu kazali kako je to u nadležnosti komunalnog redara. Tvrdi kako su mu u gradskoj upravi kazali kako komunalni redar koristi godišnji odmor do poslije Nove godine, odnosno ako se ne mogu do tada strpjeti da to riješe sami. 

- Svaki je komentar suvišan, jer mi nije jasno zašto plaćamo komunalne usluge ako sami trebamo čistiti ulice i paziti da se eventualna zaraza ne proširi - kazao je čitatelj, želeći ostati anoniman. 

Do objave teksta nismo saznali je li lisicu netko uklonio s ceste. 


Idi na 24sata

Komentari 72

  • nikolić 30.12.2012.

    izgleda da je i lija na godišnjem@

  • 29.12.2012.

    Ne smije se samo tako zakopavati lešine okolo, a što je sa vodom i bunarima itd??? No ovo je samo simbol stanja svijesti u lijepoj našoj. Komunalac je na godišnjem, nema drugog, nema zamjene, nema suradnje sa komunalcima možda sa druge općine....NITKO NIJE PREDVIDIO OVAKVU SITUACIJU. A šta da su deset lisica i sto zečeva pogažena cesti? Ništa. Bilo bi isto.

  • 28.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare