To je to što me zanima!

Netko samostrelom gađa mačke u Sukošanu: 'Crnu je ubio, žutu smo našli s površinom ranom'

Policija obrađuje slučaj za koji se može u zatvor do godine dana. U Sukošanu je pronađena ubijena crna mačka. Smaknuta samostrijelom. Tri dana kasnije na istom mjestu prostrijelena je žuta mačka
Vidi originalni članak

Za crnu mačku dojavljeno nam je oko 17 sati u nedjelju. Našli smo je mrtvu na nogometnom igralištu u Sukošanu. Ubijena je samostrijelom. Zvali smo policiju budući da se radi o kaznenom djelu mučenja životinja. Policajci su obavili očevid s komunalnim redarom. Jučer su nas opet zvali, ovoga puta prostrijeljena je žuta mačka, na istom nogometnom igralištu. Ona je, na sreću imala samo površinsku ranu ma vratu, također napravljenu samostrelom - rekla je Ivana iz udruge Održiva zajednica Oz.

Policija obrađuje slučaj za koji se može u zatvor do godine dana. 

- Dojavljeno je Sukošana da je jedna mačka usmrćena samostrelom. Policijski službenici izašli su na teren te obavljaju izvide, utvrđuju činjenice i odrađuju potrebne radnje - kazala je Sonja Šimurina, policajka za odnose s javnošću u Zadru.

NESEBIČNOST NA DJELU Vatrogasci kisikom oživljavali mačke koje su ostale zarobljene u kući u kojoj je izbio požar

Preko mrežnih stranica UKV pronašli su novi dom za ozlijeđenog žutog mačka.

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • JusticeLeague 25.02.2021.

    nama treba onaj srpski levijatan. to su ljudi. jer ovi nasilnici poštuju samo jezik nasilja. milo za drago - pa da vidim tko će kako.

  • kara marko 25.02.2021.

    Samostrijel, to bi bila strelica?

  • 25.02.2021.

    I nikome nista? Treba njega tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare