To je to što me zanima!

Mrtvi pijani mladići maltretirali konobaricu: Kažnjena je i ona...

Pijani su maltretirali konobaricu te su završili u pritvoru. Jednom od mladića je bila izrečena i samoizolacija, a kažnjena će biti i konobarica zbog točenja alkohola pijanim gostima...
Vidi originalni članak

Dva mladića iz mjesta Ladinec kažnjena su jer su pijani maltretirali konobaricu u subotu poslijepodne. 

Mladići su uhićeni, a kažnjena će biti i konobarica jer je nastavila točiti alkohol već pijanim gostima kafića. 

- Jučer, 9. travnja, u poslijepodnevnim satima, u mjestu Ladinec 35-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2.51 promila i 33-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2.60 promila narušavali su javni red i mir na način da su u ugostiteljskom objektu pogrdnim riječima vrijeđali 44 i 21-godišnju službujuću konobaricu. Obojica su uhićena i protiv njih će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu - objavila je policija. 

Potvrđuju da je 21-godišnja konobarica usluživala alkoholna pića pijanim ljudima te će protiv nje biti pokrenut prekršajni postupak. 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 33-godišnjaku izrečena mjera samoizolacije te će protiv njega biti podnesen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • peky zeki 15.04.2022.

    Ona je popila kaznu a gazda promet!

  • Dalibor0704 10.04.2022.

    Konobarica je trebala odbiti točenje pića, pričekati da je premlate, pa bi onda došla policija i kaznila je zbog remećenja javnog reda i mira.

  • 10.04.2022.

    Počelo je čim nema covida

Komentiraj...
Vidi sve komentare