To je to što me zanima!

Muke za zračnu luku u Zadru: Nisu mogli sletjeti zbog svinja

U posljednje vrijeme su se veprovi razmnožili upravo u blizini zadarske zračne luke. Čopor svinja koji je jurio po pisti odgodio je prošlog vikenda slijetanje zrakoplova
Vidi originalni članak

Zrakoplov Ryanaira kružio je prošlog vikenda oko piste zadarske zračne luke 20-ak minuta prije nego je sletio. Razlog je čopor divljih svinja koji je jurio po pisti dok se pilot pripremao za slijetanje. Aerodromski djelatnici primijetili su krdo i upozorili pilota, te tako spriječili eventualne poteškoće.

Inače, u posljednje vrijeme su se veprovi razmnožili upravo u blizini zadarske zračne luke, a odgovorni još razmišljaju kako riješiti problem. Naime, divlje svinje izuzetno su snažne životinje i ne može ih spriječiti ni ograda pod naponom. Jedini način je fizičko uklanjanje, za što su potrebne dozvole mnogih službi, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lisbeth salander 19.10.2011.

    za uklanjanje je potrebna samo jedna dozvola i to samo jedne sluzbe...a i ona ne bi bila potrebna da je pravna osoba koja upravlja zracnom lukom poduzela sve mjere na vrijeme i donijela zakonom propisan program. al da je tako, ne bi imali o cemu sada pisati. cudi me samo da se zeleni nisu digli na noge radi proglasenja piste utocistem jadnih finih svinjica.

  • Nizozemac 19.10.2011.

    To je jedini primjer u Hr .A sto bi bilo da je doslo do nesrece sve smjenit a Kaznit one koji su odgovorni za obezbedjenje piste SRAMOTA !!!

  • glupavi 19.10.2011.

    a jadni pingvini...tako su slatki i treba ih zaštititi...sa onim okicama najbolje bi bilo ih udomiti...tko bu lud po pingviniću...a kako su slatki....a tek kad su mali...tako bijeli i slatki....samo bi luđak pokušao obuzdati njihov prosperitet i lagani život u bespućima divljine....ah

Komentiraj...
Vidi sve komentare