To je to što me zanima!

Muljali s uštedama: Filipović kaže da nije znao za viškove, a Barbarić da su gubici normalni

Barbarić je rekao da su oni morali postupati po uredbi i odluci da ne smiju sami prodati plin, skladišta su napunili i nije bilo opcije, nego ga ostaviti u transportnom sustavu
Vidi originalni članak

Budimo realni, ovo nije rijedak događaj na energetskim tržištima koja su kompleksna i ponekad može dovesti do stvaranja gubitaka. U Njemačkoj dolazi do negativnih cijena kad prodavač plaća prodavaču da ih preuzme. Višak se morao riješiti, i to u transparentnom procesu na koji nemamo utjecaj. To je česti događaj i da to razumijemo nitko ne bi radio problem, a kamoli prozvali to aferom, poručio je predsjednik uprave HEP-a Frane Barbarić na saborskom odboru za gospodarstvo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Luna777 14.07.2023.

    Bojim se da će na kraju opet ispasti: Tresla se brda, rodio se miš, a slonovi će opet biti bogatiji, dok će mali miševi (narod) plaćati njihovo nesavjesno poslovanje! Vuk sit, koza cijela (Vlada), a mali miševi još više osiromašeni.

  • ceralaz 13.07.2023.

    Ako su gubici normalni ,vrati sve plače i izgubi ih te plati odštetu.Da li je to normalan gubitak? Da, ali ne za tebe jer ti gubiš a primao si plaču da vodiš posao da napreduje a ne nazaduje.

  • 13.07.2023.

    I dalje birajte to, što je već nemoguće reći što je to ustvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare