To je to što me zanima!

Munjevitim refleksima vozačica busa spasila je život dječaku

Vozačica školskog autobusa iz Norwicha u SAD-u svojom je hitrom reakcijom spasila jednog učenika. Čitava scena snimljena je nadzornom kamerom, a vozačica je za svoj čin primila pohvale
Vidi originalni članak

Hit snimka školskog autobusa iz Norwicha u američkoj saveznoj državi New York, prikazuje brzu reakciju vozačice koja je spasila učenika.

Video je snimila nadzorna kamera u busu, a objavili su ga na Facebook stranici školskog okruga Norwicha. Na njemu se jasno vide učinkoviti zaštitnički instinkti vozačice Samanthe Call koja je učenika zgrabila za jaknu upravo kada se spremio zakoračiti iz autobusa pred nadolazeći auto. 

Mladić je u čudu pogledao vozačicu, a zatim izašao. Druga učenica je zatim pohvalila vozačicu.

- To je bilo dobro hvatanje. - rekla je.

Prema službenim podacima okruga video je snimljen 26. travanja. Iz okruga su također pohvalili Call za izvanredan posao.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • lang 12.05.2019.

    nadam se da neki komentatori portala nemaju vozačku jer sudeći po komentarima, svaki dan bi bili u crnoj kronici

  • Usora1 12.05.2019.

    pohvalili, pa treba joj uzeti vozacku! otvoriti vrata da putnik izlazi na kolovozni trak je prekrsaj prvog stupnja...

  • 12.05.2019.

    Koji refleksi.. ma sta mi znamo zasto je stala... mozda je bas njihova stanica kao kod naseg Samoborceka.. di je ljudi tu staje , bez reda i mjesta.. sam cin je bio dobar i to treba pohvalit.. jer da nije stanica, ne bih ni pn ustao da bi izasao. Puno je ovdje nejasnoca.. al je cin dobar i to treba pohvaliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare