To je to što me zanima!

MUP i BIA ne znaju ništa o navodnom atentatu na Vučića

U MUP-u Srbije i agenciji BIA, nemaju saznanja da je tročlana grupa koja je pružala utočište vehabijama pripremala atentat na prvog potpredsjednika Vlade Srbije
Vidi originalni članak

Iako su u srijedu jedne regionalne novine iz Republike Srpske, objavile "informaciju" kako je skupina nedavno uhićena u Šumadiji u Srbiji planirala atentat na najutjecajnijeg političara u Srbiji, potpredsjednika srpske vlade i koordinatora sigurnosnih službi, Aleksandra Vučića, ozbiljnije novine u Srbiji ovu "vijest" nisu prenijele ili su je prenijele s dozom opreza.

U tekstu se spominje MUP i BIA, srpska sigurnosna agencija, koje su navodno otkrile urotu protiv Vučića, ali nitko iz MUP-a i BIA-e nije potvrdio točnost informacije što je s razlogom budilo sumnju posebice što su ubrzo trojica iz te skupine pušteni na slobodu. Ozbiljni beogradski dnevnik Danas donosi informaciju kako u MUP-u Srbije i Sigurnosno-informativnoj agenciji BIA, "nemaju saznanja da je tročlana grupa koja je pružala utočište vehabijama u Bosutu, selu kraj Aranđelovca, pripremala atentat na prvog potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića".

Tomislav Pavlović, njegov sin Goran Pavlović koji je prešao na islam, i zet Ismet Cicvara uhićeni su 29. srpnja, nakon duže policijske istrage zbog sumnje da se kod njih kriju vehabije, a prilikom pretrage kuće u selu Bosut kod Aranđelovca, pronađen je pištolj škorpion, lovačka puška sa skraćenom cijevi, po jedna malokalibarska i zračna puška, veća količina streljiva različitog kalibra kao i dimne kutije. Tabloidi u Srbiji javljaju kako su mještani Bosuta zabrinuti jer su se, kako kažu, povremeno u središtu sela pojavljivali i neki ćelavi ljudi s bradama i kratkim hlačama, misleći valjda na "trifrtaljke" hlače koje se najčešće povezuju s vehabijama. No, bivši predsjednik Mjesne zajednice negira da vehabije šetaju selom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kung fu panda 08.08.2013.

    normalno da policija ne zna ništa saznati će kad se desi kud ste požurili

  • korisnicko ime je zauzeto 08.08.2013.

    neko zna...

  • emma123 08.08.2013.

    ako putujete u Srbiju, nipošto oblačiti "trifrtaljke"

Komentiraj...
Vidi sve komentare