To je to što me zanima!

Musharaff: Bhutto je sama kriva za svoju pogibiju

Udovac Benazir Bhutto, Asif Ali Zardari zatražio je da o ubojstvu istragu provedu Ujedinjeni narodi "jer istraga pakistanske vlade nije vjerodostojna"
Vidi originalni članak

Pakistanski predsjednik Pervez Musharraf, iako prihvaća mogućnost da je Benazir Bhutto poginula od hica iz vatrenog oružja, ističe kako se oporbena čelnica izložila opasnosti te stoga snosi dio odgovornosti za svoju pogibiju, izvijestila je američka postaja CBS u subotu. CBS prenosi i Musharrafovu izjavu iz emisije "60 minutes" koja će biti emitirana u nedjelju kako je njegova vlada učinila sve što je mogla kako bi Benazir Bhutto zajamčila sigurnost. Pakistanska oporbena čelnica ubijena je prošlog tjedna u samoubilačkom bombaškom napadu i napadu vatrenim oružjem nakon političkog skupa.
- Za to što je stajala izvan automobila, mislim da se može okriviti samo nju. Nikoga drugoga. Odgovornost je njezina- rekao je Musharraf. Udovac Benazir Bhutto, Asif Ali Zardari, u subotu je u komentaru za list "Washington Post" zatražio da o ubojstvu istragu provedu Ujedinjeni narodi "jer istraga pakistanske vlade neće imati nikakve vjerodostojnosti".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare