To je to što me zanima!

'Musk me na Twitteru nazvao pedofilom, zato ću ga tužiti...'

Unsworth je tijekom operacije kritizirao Muskovu ponudu slanja minijaturne podmornice kako bi im pomogla, nazvavši taj prijedlog "PR trikom"...
Vidi originalni članak

Britanski ronioc koji je u srpnju pomagao u spašavanju tajlandske nogometne momčadi zatočene u spilji tužio je za klevetu Elona Muska , vlasnika tvrtki Tesla i SpaceX koji ga je na Twitteru nazvao "pedofilom". 

Vernon Unsworth tužbu je podnio na sudu u Los Angelesu i traži najmanje 75 tisuća dolara odštete i kaznene mjere o kojima će odlučiti sud. 

U optužnici stoji da je Musk koristio svoj Twitter profil i elektroničku poštu upućenu medijima kako bi objavljivao lažne i klevetničke optužbe protiv Unsworta, među njima i onu o pedofiliji. 

SREĆA Tajland: Roditelji dječaka iz špilje zahvalili spasiocima...

Britanac je bio dio međunarodnog tima ronioca koji je uspješno spasio 12 dječaka i njihovog 25-godišnjeg trenera iz spilje Tham Luang Nang Non na sjeveru Tajlanda. 

Nogometna momčad je u spilji provela više od dva tjedna nakon što im je voda blokirala izlaz.

Unsworth je tijekom operacije kritizirao Muskovu ponudu slanja minijaturne podmornice kako bi im pomogla, nazvavši taj prijedlog "PR trikom".  

DJEČACI IZAŠLI IZ BOLNICE 'Išli smo sve dublje u špilju, a onda smo vidjeli da ulazi voda'

Tada je rekao da "ne postoji šansa da to uspije" i da Musk "nema nikakvu predodžbu o izgledu spilje". Dodao je da si čelnik Tesle može "zabiti svoju podmornicu tamo gdje boli". 

Musk mu je na Twitteru odgovorio da je "pedofil", a u komunikaciji s medijem BuzzFeed je implicirao da je silovatelj djece. Kasnije se ispričao za svoje komentare. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Caca034 18.09.2018.

    jadna ta deca kad im životi zavise od ova pav*jana... šta reći, tuži brate ima Musk love - moraće da plati jer nema dokaza da je pedofil..

  • GOVORIM-istinu 18.09.2018.

    Koliko se on sa "lijepim" riječima zahvalio Musku na ponudi, tako mu je ovaj i odgovorio i ništa više od toga. Oba dva su napuhana od ponosa i smatraju da fini riječnik očito nije za njih, nego udri svom silom pa kuda pukne da pukne. Primitivci oba dva i to je to, jer ugled i novci pred Bogom ne znače ništa ako nam iz srca i usta izlaze primitivne i zle misli i izjave, prvo se trebaju poniziti - a onda i fin govor i zahvalnost dolaze zajedno. Možda još uspiju nešto učiniti po tom pitanju, nebi bilo loše.

  • povijest činjenica 18.09.2018.

    Jadni dječaci ...roditelji ih poslali u vjeropoklonike ... no dobro glavno da su živi ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare