To je to što me zanima!

Muškarac (43) se zapalio pred zgradom Veleposlanstva RH

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sakiba Balića su s teškim opeklinama obje noge odvezlii u bolnicu. Još se ne zna zašto se zapalio, a u Veleposlanstvu Hrvatske nisu željeli komentirati slučaj
Vidi originalni članak

Sakib Balić (43) iz Konjica u Hercegovini se zapalio u četvrtak pred zgradom Veleposlanstva Hrvatske u Sarajevu. Muškarac je, prema izjavama svjedoka, došao pred vrata Veleposlanstva u blizini kojeg su i središnjica Stranke demokratske akcije (SDA) te MUP Federacije BiH te se polio benzinom i zapalio. U pomoć su mu pritekli pripadnici MUP-a FBiH koji su pozvali kolege iz županijske policije te hitnu pomoć. S teškim opeklinama obje noge prebačen je na Odjel plastične kirurgije Kliničkog centra u Sarajevu. 

Iz Veleposlanstva Hrvatske nisu željeli komentirati slučaj, a razlozi spaljivanja su još nepoznati. Prema jednoj od verzija, Rasim je imao određenih zamolbi prema Veleposlanstvu, a kad ga nisu primili počeo je vikati, izvadio bocu s benzinom i zapalio se. Prije nekoliko dana pred zgradom vladajuće SDA održani su prosvjedi demobiliziranih branitelja, ali nije poznato da li se slučaj može dovesti s tim u vezu.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • EthemMemic 28.11.2015.

    Mladost ludost,kazu ljudi,al znam da si prije svega bio dobar drug i suborac,trznuo sam te kad si na comorima povukao poteznu minu ,iako smo kasnije zavrsili na razlicitim stranama!!U Zenici nas opet udruzile sile prilika,ja iz policije na robiju i tad nevolja opet ujedini ljude,napao si pedofila kojeg sam priveo dok sam radio u policiji,jer je krenuo nozem sa ledja na mene!!Hvala bogu sto sam te poznavao prijatelju i za mene si ostao Covjek prije svega....Tek sad ovo vidim,rahmet ti dusi prijatelji,nek ti je lahka ova Bosanskohercegovacka zemlja!!!!!!!!!

  • špiro22 06.01.2012.

    "Kako u Veleposlanstvu zahtjeve građana primaju od 9-11 sati...????????" Smatram da je to previše vremena dovoljno bi bilo od 9-9:15 jer itako ljudi nisu na poslu prije podne ko još radi ujutro!!!

  • hellbani 06.01.2012.

    zasto sebe pale ????? umjesto ovu gamad koja nas je izdala i opljackala ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare