To je to što me zanima!

Muškarac (71) provalio u kuću u Vinkovcima i propucao vlasnicu

Policija na mjestu događaja utvrđuje sve okolnosti i provodi očevid te će se provesti kriminalističko istraživanje. Žena je prevezena u Opću bolnicu Vinkovci i izvan je životne opasnosti...
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da je vatrenim oružjem napao 53-godišnju Vinkovčanku u njezinoj kući u Vinkovcima, policija je u srijedu u kasnim večernjim satima privela 71-godišnjaka iz obližnjih Retkovaca, dok je napadnuta žena odvezena u vinkovačku Opću županijsku bolnicu jer je u napadu ozlijeđena.

Policija navodi kako postoji sumnja da je 71-godišnjak vatrenim oružjem napao i ozlijedio 53-godišnjakinju, koja je sama nazvala i zatražila intervenciju policije u njezinoj kući u Novoj ulici u Vinkovcima.

IZVAN ŽIVOTNE OPASNOSTI JE Drama u Vinkovcima: U kući je zatekla provalnika, upucao ju je i pobjegao. Policija ga uhvatila

- Čim je vidjela kako se situacija odvija i u kakvoj je opasnosti je brzo nazvala policiju. Obavijestila ih je da se u njenom domu nalazi naoružani muškarac koji ju je spreman upucati - rekao nam je Dragoslav Živković, glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske. 

Policija na mjestu događaja utvrđuje sve okolnosti i provodi očevid te će se provesti kriminalističko istraživanje.

Žena je prevezena u Opću bolnicu Vinkovci i izvan je životne opasnosti.  

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nijeemebrigaa 18.03.2021.

    Za god dana će biti još gore. Samo nastavite sa coronom i pm. Ljudi su psihički oboljeli. Oni gladni su još gladniji. Gladan čovjek je na sve spreman. Nije to sigurno iz dosade napravio. Ne opravdavam ga, ni malo, to je samo moje mišljenje. Koliko puta sam vidio u trgovini da Pastete, namaze, kobasice strpaju u džepove, pa čak i hranu za bebe. Dok je po trgovinama, nebi nikog izdao. Samo kradite, kao i oni nas. A ovo je pretjerano. Ali u danasnje vrijeme za očekivati.

  • elokventni sitnozub 18.03.2021.

    Statistički, katolik i branitelj...

  • frane555 18.03.2021.

    Socijalna država omjesto da uživaju u penziji moraju pljačkat i dilat živio kradesve

Komentiraj...
Vidi sve komentare