To je to što me zanima!

Muškarac dragovoljno predao policiji 814 komada streljiva

Akcija ''Manje oružja – manje tragedija'', koju MUP provodi u suradnji s programom Ujedinjenih naroda za razvoj, još uvijek traje te da građani i dalje mogu predati zabranjeno oružje
Vidi originalni članak

U Otočcu je jučer građanin dragovoljno predao 814 komada streljiva 7,62x39mm, što je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu PU ličko-senjske odmah izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.
Oružje se, inače, može predati pozivom policiji na broj 192 nakon čega će policajci u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasno sredstvo. 

Protiv osobe koje su ga dragovoljno predale neće se pokretati ni prekršajni niti kazneni postupak. 



Podsjećamo i  da akcija ''Manje oružja – manje tragedija'', koju Ministarstvo unutarnjih poslova provodi u suradnji s programom Ujedinjenih naroda za razvoj, još uvijek traje te da građani i dalje mogu predati zabranjeno oružje ili oružje koje posjeduju bez dozvole.

AKCIJA JOŠ TRAJE Rijeka i Gorski kotar: Građani predali 200 komada streljiva

Isto tako, upozoravaju se građani da budu oprezni te da ukoliko pronađu predmete koji nalikuju na eksplozivna sredstva, ne uklanjaju ih sami, već da o tome odmah obavijeste policiju.                                                                      

Idi na 24sata

Komentari 6

  • igidus 15.01.2021.

    uskoro će mu biti žao što je predal ili ima još na skladištu..

  • 15.01.2021.

    Policija samo zeli razoruzati narod tako da ne pokupe metak kad izbije revolucija.

  • 15.01.2021.

    Tisucu puta vise ljudi pogine od alkohola i u prometnim nesrecama pa ne vidim policiju da moljaka gradane da im predaju svoje automobile i sve zalihe alkohola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare