To je to što me zanima!

Muškarac i žena objavili oglas za upoznavanje i masažu: Pozvali ih u kuću pa ih pokrali

Zbog straha za vlastiti život, muškarci su im predali novac. Materijalna šteta iznosi oko 6.000 kuna
Vidi originalni članak

Muškarac i žena starosti 41 godinu su krajem kolovoza 2022. godine, objavili oglas za upoznavanje i masažu, a kad bi klijent došao u njihovu kuću na Pešćenici, zajedno s dvije zasad nepoznate muške osobe su im otuđili novac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 
Nekoliko dana nakon objavljenog oglasa, javio se  25-godišnjak koji je nazvao osumnjičenu te je po njenim uputama došao u kuću na području Peščenice. Ulaskom u kuću, 25-godišnjak je osumnjičenoj predao 700 kuna za dogovorenu uslugu da bi potom u sobu ušao osumnjičeni 41-godišnjak i dvojica zasad nepoznatih muškaraca koji su uz upućene prijetnje od oštećenog zatražili još novca. Muškarcu je banda prijetila te je zbog straha za vlastiti život predao još 1.500 kuna i napustio kuću.


 
Početkom rujna oglas je  privukao pažnju i 38-godišnjaka koji je također kontaktirao osumnjičenu i dogovorio dolazak.
Po dogovoru, u kuću na području Peščenice, oštećenog je dovezao 41-godišnji osumnjičeni, a po ulasku u kuću oštećeni je 41-godišnjakinji predao 800 kuna za obećanu uslugu da bi u tom trenutku u prostoriju za sad dva nepoznata muškarca koji su uz prijetnju čvrstim predmetima zatražili još novca koji im je iz istog razloga predao još novaca.
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškom i ženskom osobom starosti 41 godinu sumnja se da su osumnjičeni zajedno s dvije zasad nepoznate muške osobe krajem kolovoza 2022. godine objavili oglas za upoznavanje i masažu, s ciljem da ih pokradu.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom odvjetništvu.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 6.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kaius 16.09.2022.

    700 kn za masažu? malo mnogo

Komentiraj...
Vidi sve komentare