To je to što me zanima!

Muškarac iz Tovarnika vrijeđao policiju pa im počeo bježati

Pokušali su ga zaustaviti, ali je nastavio voziti sve do benzinske, tamo je ostavio moped i nastavio pješke. Policajci su ga ubrzo pronašli i odveli u postaju
Vidi originalni članak

Muškarac (32) neregistriranim mopedom i bez kacige vozio je ulicom Priljevo 4.srpnja oko 19.35 sati kada ga je policija pokušala zaustaviti. 

Međutim, vozač se znak policijskog službenika nije zaustavio već je nastavio do benzinske postaje u blizini gdje je ostavio moped i nastavio pješke istom ulicom dok ga policajci nisu pronašli. 

S obzirom da nije imao osobne dokumente, priveden je i doveden u službene prostorije gdje su ustanovili da se radi o 32-godišnjaku iz Tovarnika te da mu je vozačka dozvola ukinuta zbog negativnih prekršajnih bodova. 

Alkotestom je ustanovljeno da muškarac ima 2,03 promila alkohola u krvi. 

Također, prilikom prekršajne obrade, vozač je vrijeđao i omalovažavao policajce. Nakon liječničkog pregleda smještene je u posebnu prostoriju do triježnjenja. 

Zbog niza počinjenih prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o obveznim osiguranjima u prometu i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 32-godišnjak će danas, 5. srpnja, uz optužni prijedlog biti doveden na nadležni sud radi provođenja žurnog prekršajnog postupka.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare