To je to što me zanima!

Muškarac je oteo sina (1) supruzi od koje se razvodi

Zlatko Ljubić na silu je dječaka ugurao u auto. Da bi ga spriječila u tome Marija se primila za njegov auto koji ju je vukao po cesti nekoliko metara
Vidi originalni članak

Suprug Marije Ljubić iz Karlovca je za vrijeme termina određenog za viđanje djece tijekom brakorazvodne parnice na silu odveo njihova petnaestomjesečna sinčića. Da bi ga spriječila u tome očajna Marija uhvatila se za njegov automobil koji ju je vukao po cesti. Suprug Zlatko pobjegao je u nepoznatom smjeru. Marija, koja ima privremeno skrbništvo nad njihovom djecom, sve je prijavila policiji.
- Oteo mi je dijete koje je jako vezano uz mene. Policija je pokrenula potjeru za Zlatkom te su mi obećali da će sve brzo riješiti - rekla nesretna Marija za Večernji list.
Supruga Zlatka je u prosincu prošle godine prijavila policiji zbog prijetnji ubojstvom, obiteljskog nasilja i zlostavljanja djece. Tada je mjesec dana s djecom bila u sigurnoj kući u Sisku. Zahtjev za razvod podnijela je u ožujku 2009., a s njom žive kći (16) i dječak kojeg je oteo otac. Treće dijete, sina (13), Zlatko je, kako tvrdi Marija, na prijevaru odveo u Karlovac. Marija sada živi kod roditelja u Županji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • pernica 21.12.2009.

    znači nasilni otac zlatko samo voli sinove-kći je ostavio ženi, a sinove je oteo!pa šta taj sud radi?zlatko ,zlatko-promjeni se budi dobar otac pa će djeca pola vremena biti kod tebe pola kod majke,a ne tako otimat vlastitu djecu!

  • clara 21.12.2009.

    Mali marinko...da te barem mogu tresnuti...bilo bi mi lakše...

  • mali marinko 21.12.2009.

    Nisan razumija.Zar to nije i njegovo dite ili ga je možda neko drugi napravija ili je i ona bezgrešno začela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare